05 / 05 / 2024

Trabzon'da akılalmaz olay! Doktora gitti, evi yıkıldı!

Trabzon'da akılalmaz olay! Doktora gitti, evi yıkıldı!

Trabzon'un Arsin ilçesinde hasta torununu doktora götüren Gülsen Paslı,  geri döndüğünde tek katlı evinin yıkıldığını gördü. Eşyaları enkaz altında kalan kadın, evi anlaşmazlık yaşadığı kardeşlerinin yıktığını iddia etti.



Trabzon'un Arsin İlçesi Yeniköy Mahallesi’nde akılalmaz olay meydana geldi. Anne ve babasından kalan evde 2 çocuğu ve torunu ile yaşayan Gülsen Paslı, hasta torununu doktora götürdü. Paslı, geri döndüğünde tek katlı evinin yerle bir olduğunu gördü. 

Trabzon da akılalmaz olay! Doktora gitti, evi yıkıldı!

Tüm eşyaları yıkılan evin enkazı altında kalan kadın, suç duyurusunda bulundu. Jandarma ekipleri, yıkılan evin enkazında incelemelerde bulundu. Evin dozer aracıyla yıkıldığı ortaya çıktı. Görgü tanıklarının ifadesinin alınmasıyla soruşturma başlatıldı. Geçici olarak ilçede kızının evine yerleşen Gülsen Paslı, evinin anlaşmazlık yaşadığı kardeşleri N.S. ve Z.S. tarafından yıkıldığını iddia etti. 

Trabzon da akılalmaz olay! Doktora gitti, evi yıkıldı!

Gülsen Paslı, “İki kızım ve torunum ile bu evde yaşıyorduk. Ev anadan, babadan kalma müşterek bir ev. 9 kardeşiz fakat diğer kardeşlerim gelip geçmezler. Biz burada hem hayvancılık yapıyoruz hem de bağ bahçe işleriyle uğraşıyoruz. Torunum rahatsızlandığı için ilçeye doktora gittik. Doktordan döndüğümüzde evin olmadığını gördük. İlk başta heyelan mı oldu diye düşündüm. Fakat dozerle yıkılmış, teker izleri var. Evi kardeşlerimin yıktığını düşünüyorum” diye konuştu.

Trabzon da akılalmaz olay! Doktora gitti, evi yıkıldı!

Kardeşi ile annelerinin bakımı konusunda anlaşmazlık yaşadığını söyleyen Paslı, “Onlar istiyor ki hep ben bakayım. Fakat onlar şehirde kaloriferli evde yaşıyorlar ve durumları çok iyi. Ben zaten fındık zamanı annemi alıp bakıyorum. Bu yüzden kardeşlerim tarafından evimin yıkıldığını düşünüyorum.  Bütün eşyalarım enkaz altında kaldı. Bir tavuğum da enkazda öldü. Maddi manevi çok zor durumdayım, kış günü bu yapılan hangi insanlığa sığar?” dedi.


Geri Dön