28 / 04 / 2024

Trabzon'dan KKTC'ye direkt karşılıklı uçak seferleri başladı!

Trabzon'dan KKTC'ye direkt karşılıklı uçak seferleri başladı!

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kaşif' in, Trabzon ' dan KKTC' ye direkt karşılıklı uçak seferlerinin başlaması sebebiyle düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere Trabzon'a geleceği bildirildi...



KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kaşif'in, Trabzon'dan KKTC'ye direkt karşılıklı uçak seferlerinin başlaması sebebiyle düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere Trabzon'a geleceği bildirildi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşifin, Trabzon'dan KKTC'ye direkt karşılıklı uçak seferlerinin başlaması sebebiyle düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere Trabzon'a geleceği bildirildi. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından (TTSO) yapılan yazılı açıklamada, KKTC'nin en büyük turizm acentesi olduğu belirtilen Akgünler Turizm'in, Trabzon Havalimanı'ndan BoraJet ile karşılıklı ve direk uçuşlara başlayacağı belirtilerek, Trabzon için önemli bir adım olan ve turizm açısından ciddi katkılar sağlayacak organizasyonun tanıtım etkinliğinin yarın Trabzon'da yapılacağı kaydedildi. 


KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif'in etkinliğe katılmak için Trabzon'a geleceği belirtilen açıklamada, Kaşif ile Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün de katılacağı tanıtımda direkt uçuşlar, tatil paketleri ve kültür turları hakkında detayların paylaşılacağı ifade edildi. 


Karadeniz den Güne Bakış





Geri Dön