13 / 05 / 2024

trabzon kktc uçuk seferleri başladı

trabzon kktc uçuk seferleri başladı

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kaşif' in, Trabzon ' dan KKTC' ye direkt karşılıklı uçak seferlerinin başlaması sebebiyle düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere Trabzon'a geleceği bildirildi...

Bu ilde kira ortalaması 22 bin TL'yi buldu! Ev arayan vatandaşlar şaşkın!

Manisa'da 2024 yılının ilk 2 gününde ilana çıkarılan 72 konutun ortalama kira fiyatı, kent sakinleri ve ev arayışında olanlar arasında adeta ‘şok etkisi’ yarattı. Kira fiyatlarının uçuk seviyede olduğu kaydediliyor. 

Uçuk kiralar konut piyasasını durdurdu!

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile konut arzının arttığı ve fiyatların gerilediğini söylemişti. Emlak ve tüketici temsilcileri uçuk kiraların konut piyasasının durdurduğunu söyledi.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

İkinci el araçta uçuk fiyat dönemi bitiyor. Resmen devreye girildi. Artık fazla para alan yandı kül oldu

Türkiye'de ikinci el araç alım satımında son dönemde yaşanan usulsüzlükler vatandaşın canından bezdirdi. Ticaret Bakanlığı da konuyla ilgili resmen devreye girdi. Aracın değerinden fazla para alanlar yandı.

Daha önceki uçuk tahmini tutmuştu! Dolara '38 lira olacak' dedi

Son iki yılda rekor üstüne rekor kıran dolar, 27 TL'yi aştı. Yeni rekorun yakın zamanda bir kez daha kırılacağını belirten ekonomist Selçuk Geçer, yeni rakam verdi. İşte Selçuk Geçer'den dikkat çeken tahmin...

Kilosu 30 TL olan karpuzun dilim fiyatını görenin gözleri yuvalarından çıktı! Mevsiminden önce şok etti

Yaz meyvesi olan karpuz mevsiminde önce tezgahlardaki yerini aldı. uçuk fiyatıyla alması neredeyse hayal olan karpuz dilim fiyatı ile de cepleri yakacağa benziyor. Fiyatından dolayı karpuza ilginin olmamasına binaen fiyatının düşmesi bekleniyor.

Daewoo Çamaşır makinesi yüzde 4 indirimde! Bu fırsatı kaçırmayın! 02 Şubat 2023 fiyat listesi

Fiyatların uçuk olduğu dönemde ucuza ürün bulmak zor. Hazır bulmuşken de değerlendirmenin tam zamanı. Çamaşır makinesi almak isteyenler bu fırsatı değerlendirmeli  Hepsi burada web sitesinden yaptığınız alışverişte Daewoo Çamaşır makinesine yüzde 4 indirim imkanı sunuyor. İşte detaylar

Doların füze gibi uçacağı tarih belli oldu! Selçuk Geçer rakamları peş peşe açıkladı! Elinde dolar olanlar pusuya yattı!

Dolar/TL kurunda dalgalanmalar devam ederken yatırımcılar umutla doların yükseleceği zamanı bekliyor. Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi uçacağı tarihi açıklayarak rakamları peş peşe açıkladı. Elinde dolar olanlar pusuya yattı!

Ayçiçek yağında kaçırılmayacak indirim! Stoklar bitmek üzere: İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Türkiye'de artan enflasyon ve dövizde yaşanan hareketlilikle birçok ürüne peş peşe zamlanmıştı. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerinde başında gelen ayçiçek yağı fiyatları uçuk rakamlara erişti. İşte indirimin tüm detayları...

Ailelere kötü haber! Servis ücretlerine zam! İşte o illerde güncel servis ücretleri

Yeni eğitim-öğretim yılının açılmasına kısa bir süre kalmışken, bu yıl servis ücretlerinde çok uçuk bir şekilde zam meydana geldi. İşte detaylar…

Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu! Görenlerin aklı çıkacak! Doların seviyelerini tek tek açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu geldi. Selçuk Geçer doların yükseleceği tarihi açıklayarak geleceği seviyeleri tek tek açıkladı.

Bu yazı tatil planlarını ertelemek zorunda kalanlara müjde

Bütün bir yılın yorgunluğunu yaz aylarında yapılacak tatil ile geride bırakmanın hayalini kuruyoruz.Ancak son zamanlarda gelen üst üste zamlar ve pandeminin tamamıyla sona ermesi ile otellerdeki yoğunluk sebebiyle karşımıza ya uçuk fiyatlar çıkıyor ya da konaklayacak otel bulamıyoruz.

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

trabzon kktc uçuk seferleri başladı Haberi

trabzon kktc uçuk seferleri başladı

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kaşif'in, Trabzon'dan KKTC'ye direkt karşılıklı uçak seferlerinin başlaması sebebiyle düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere Trabzon'a geleceği bildirildi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşifin, Trabzon'dan KKTC'ye direkt karşılıklı uçak seferlerinin başlaması sebebiyle düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere Trabzon'a geleceği bildirildi. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından (TTSO) yapılan yazılı açıklamada, KKTC'nin en büyük turizm acentesi olduğu belirtilen Akgünler Turizm'in, Trabzon Havalimanı'ndan BoraJet ile karşılıklı ve direk uçuşlara başlayacağı belirtilerek, Trabzon için önemli bir adım olan ve turizm açısından ciddi katkılar sağlayacak organizasyonun tanıtım etkinliğinin yarın Trabzon'da yapılacağı kaydedildi. 


KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif'in etkinliğe katılmak için Trabzon'a geleceği belirtilen açıklamada, Kaşif ile Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün de katılacağı tanıtımda direkt uçuşlar, tatil...