02 / 05 / 2024

Daewoo Çamaşır makinesi yüzde 4 indirimde! Bu fırsatı kaçırmayın! 02 Şubat 2023 fiyat listesi

Daewoo Çamaşır makinesi yüzde 4 indirimde! Bu fırsatı kaçırmayın! 02 Şubat 2023 fiyat listesi

Fiyatların uçuk olduğu dönemde ucuza ürün bulmak zor. Hazır bulmuşken de değerlendirmenin tam zamanı. Çamaşır makinesi almak isteyenler bu fırsatı değerlendirmeli  Hepsi burada web sitesinden yaptığınız alışverişte Daewoo Çamaşır makinesine yüzde 4 indirim imkanı sunuyor. İşte detaylar



Daewoo D-Tr Wmı 10142W Çamaşır Makinesi 

Daewoo D-Tr Wmı 10142W çamaşır makineleri, 1000 devir için enerji harcamasının 68 kWh olarak çalıştığı cihazlardır. Her evin olmazsa olmazı olan çamaşır makineleri,  değişik kilogram kapasiteleriyle imal edilir. Fakat her çamaşır makinesinin fonksiyonu ve temizleme gücü birbirinden değişiktir.

Çamaşır makinelerinin temiz yıkama fonksiyonu özellikle ev hanımlarının en çok istediği olaylardan biridir. Bu markanın dizayn etmiş olduğu çamaşır makineleri ise AB yeni enerji sınıfıyla imal edilmiştir. Makinenin derinliği 58.2’dir. Devir başına ortalama su tüketimi ise 52 litredir. Ekonomik çalışma sistemi sayesinde, tasarruflu bir şekilde bu ürünü kullanabilmeniz mümkündür. 

Daewoo Çamaşır makinesi yüzde 4 indirimde! Bu fırsatı kaçırmayın! 02 Şubat 2023 fiyat listesi

Markanın dizayn ettiği bu çamaşır makinesinin kurutma kapasitesi yok ancak kuvvetli devirle sıkması kısa zamanda kurumasını sağlayacak seviyede gerçekleşmektedir. Çamaşır yıkarken en yüksek devir hız ayarını 1400’e getirebilmenize olanak tanır. En yüksek sıkma etabında ses kuvveti değerinin ise (Db) (A) 75’tir. 

Yeni nesil bir sistem ile imal edilen Daewoo D çamaşır makineleri en yüksek sıkma etabında ses kuvveti sınıfını B olarak ayarlamaınızı sağlar. Rengi beyaz ve sıkma performansı enerji sınıfı B olarak dizayn edilmiştir. Tam verimli olarak 239 dakika program zamanıyla çalışabileceğini ifade edebiliriz. Çamaşır makinesindeki yıkama kapasite 10 kg olduğundan bir kerede birçok kıyafetinizi yıkayabilmenize olanak tanır. Peki Daewo Çamaşır makinesi ne kadar. işte 02 Şubat 2023 fiyat listesi


Geri Dön