28 / 04 / 2024

Trend Fulya 55 projesinde günlük 350 TL kira getirisiyle!

Trend Fulya 55 projesinde günlük 350 TL kira getirisiyle!

Firma: Göğüş Yapı

Proje: Trend Fulya 55

Trend Fulya 55'teki konutların metrekaresi müşteriler tarafından belirleniyor. Trend Fulya 55 projesinde günlük 350 TL kira getirisinin yanı sıra proje kendini 5 ila 7 yıl gibi kısa sürede kendini amorti ediyor.



Göğüş Yapı tarafından yükselen Trend 55 projesi, Beşiktaş'ta inşa ediliyor. Big House ile ev yaşamında metrekare sınırlarını kaldırıyor. Trend 55 projesinde diğer bir keşif ise Trend Rent ile yatırımlarınıza günlük 350 TL'ye varan kira garantisi ve kendini 5 ila 7 yıl gibi kısa sürede kendini amorti ediyor. 


İstanbul’un eğlence, alışveriş ve iş imkanlarının yanıbaşında konumlanan Trend Fulya 55 sadece bu imkanlara kolay ulaşım imkanına sahip. Trend Fulya 55; Bjk Süleyman Seba tesislerinin yanında Fulya’da inşaa ediliyor. 


Projede metrekareleri müşteriler belirliyor. Projede peşin ödeme ya da banka kredisi uygulanıyor. Projenin sosyal alanlarında yüzme havuzu, yoga salonu, pilates alanı,fitness center, sauna, hamam, gökyüzü gözlem evi, guest room bulunuyor. 


Trend 55 Fulya'da dairenize ait akıllı kart ile tüm sosyal alanları size ozel olarak kendi evinizin rahatlığında özgürce kullanabilirsiniz. Big House metrekarelerle sınırlandırılmayan bir yaşamını size sunuyor. Projenin açılışı 30 Haziran'da yapılacak. 

 

Tel : 444 0 468

Web adresi : www.trendfulya55.com


projeye sor



Geri Dön