28 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir fiyatlar güncellenecek! Son 3 gün!

Trendist Ataşehir fiyatlar güncellenecek! Son 3 gün!

K Yapı ve Solid İnşaat işbirliği ile Ataşehirde hayata geçirilen Trendist Ataşehir'de fiyatların güncelleneceği bildirildi. Şirketten yapılan yazılı açıklamada, "Lansman fiyatlarıyla daire sahibi olmak isteyenler için son 3 gün kaldı" denildi...



K Yapı ve Solid İnşaat işbirliği ile Ataşehirde hayata geçirilen Trendist Ataşehir'de fiyatların güncelleneceği bildirildi. Şirketten yapılan yazılı açıklamada, "Lansman fiyatlarıyla daire sahibi olmak isteyenler için son 3 gün kaldı" denildi. Proje 3'ü 33 katlı, 13'ü 8 katlı olmak üzere 16 bloktan oluşuyor. 


Toplamda 820 konutun yer aldığı projede metrekare fiyatları lansmana özel olarak 3 bin 850 liradan başlıyor. Daire fiyatları 250 bin lira ile 872 bin lira arasında değişiyor. Teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak öngörülen projenin yatay bloklarında 1+1,2+1, 3+1 ve 4+1, kulelerde ise 1+0,1+1 ve 2+1 olmak üzere farklı daire tipleri yer alıyor. 


Kapalı havuzu var Kapalı alanda fitness, pilates ve yoga salonu, kapalı yüzme havuzu, 2'şer adet sauna, buhar odası, masaj odası, açık alanda yüzme havuzu, güneşlenme terası, voleybol ve basketbol sahası, tenis kortu ile 2 adet çocuk oyun alanı bulunuyor. 

Rezidans blokunda ise fitness salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanı yer alıyor. 


Lokasyonuyla dikkat çekiyor Proje, yeni açılacak iki alternatif yol üzerinde bulunuyor. Yeni yollar projeyi Tem Otoyolu ve D-100 karayoluna bağlıyor. Proje bölgeye inşa edilecek İstanbul Finans Merkezi başta olmak üzere birçok hastane ve okula da yakın lokasyonda konumlanıyor. 


Bugün Gazetesi


Geri Dön