27 / 04 / 2024

trendist ataşehir fiyatları

trendist ataşehir fiyatları

K YAPI ve Solid Yapı'nın ortaklığını temsil eden Grey Yapı tarafından 1.5 yıl önce inşasına başlanan Trendist Alaşehir'de inşaat da satışlar da devam ediyor.

Trendist Ataşehir'de penthouse daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Ataşehir Trendist Konutları iletişim!

K Yapı ile Solid İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri 'nde yüzde 5 peşinat ödemeleri ile konut sahibi olunabiliyor. Ataşehir Trendist Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ataşehir Trendist Evleri satılık!

Trendist Ataşehir konut projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Ataşehir Trendist Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatifler yer alıyor.

Trendist Ataşehir ulaşım bilgileri!

Trendist Ataşehir ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Trendist Ataşehir Residence!

K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile hayata geçirilen Trendist Ataşehir Residence projesinde daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Trendist Ataşehir 2+1 fiyatları 536 bin TL'den!

K Yapı ve Solid İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin teslim tarihleri 2016 yılının Ekim ayı olarak planlanıyor. Trendist Ataşehir 2+1 fiyatları 536 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir projesinde 320 bin TL'ye stüdyo daire!

Satış süreci devam eden Trendist Ataşehir projesi İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul Trendist Ataşehir projesi toplam 820 konuttan oluşuyor.

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir adres!

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Trendist Ataşehir projesinde dairelerin fiyatları 320 bin lira ile 1 milyon 119 bin lira arasında değişiyor...

Trendist Ataşehir Evleri teslimleri!

13 Katlı 3 kule ile 8 katlı 13 bloktan oluşan Trendist Ataşehir Evleri, 37.000 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Trendist Ataşehir Evleri teslimleri haberimizin içinde yer alıyor.

Trendist Ataşehir'de Ekim 2016'da teslim daireler!

K Yapı-Solid İnşaat tarafından hayat geçirilen Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 205 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir Rezidans!

Trendist Ataşehir Rezidans, İstanbul'un Anadolu Yakası Ataşehir'de 13 katlı 3 blok ve 8 katlı 13 blok halinde yükseliyor. Toplam 820 tane konuttan meydana gelen projenin satış süreci devam ediyor.

Trendist Ataşehir'de teslimler Ekim 2016'da!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir'de 579 bin TL'ye 2+1 !

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 579 bin TL'den başlıyor.

Trendist Ataşehir projesinde 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul 'un Anadolu Yakası'nda konumlandırılan Trendist Ataşehir projesi K Yapı-Solid İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje kule ve 13 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 310 bin TL'den başlıyor.

Trendist Ataşehir'de metrekaresi 6 bin 160 TL'ye penthouse!

Trendist Ataşehir projesinde penthouse daireler satışa çıktı. Panoramik deniz manzarası sunan dairelerin fiyatları metrekare bazında 6 bin 160 ila 7 bin 390 lira arasında değişiyor..

Trendist Ataşehir penthouse fiyatları!

Trendist Ataşehir penthouse fiyatları metrekare birim bazında 6.160 TL'den başlıyor. Toplam 2 bin 500 adet daireden oluşan projede 28 adet penthouse daire yer alıyor.

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire!

K Yapı ile Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Trendist Ataşehir Rezidans satılık!

Trendist Ataşehir Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede yüzde 5 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor.

Tüm zamanların projesi: Trendist Ataşehir!

Trendist Ataşehir projesi " Tüm zamanların projesi " sloganıyla satış sürecine hızla devam ediyor. Projede dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir fiyatlar!

Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 tane daire yer alıyor. 2016 yılının Ekim ayında teslim edilecek projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Trendist Ataşehir fiyatlar...

Trendist Ataşehir Evleri satış fiyatları!

Trendist Ataşehir projesinde teslimler 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Satışların devam ettiği projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. İşte Trendist Ataşehir Evleri satış fiyatları...

Trendist Ataşehir Evleri'nde 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödemelerde yüzde 5 peşinat ödeniyor.

Trendist Ataşehir Evleri satılık!

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Projede çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Trendist Ataşehir Residence!

K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile hayata geçirilen Trendist Ataşehir Residence projesinde daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Trendist Ataşehir 2+1 fiyatları 536 bin TL'den!

K Yapı ve Solid İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin teslim tarihleri 2016 yılının Ekim ayı olarak planlanıyor. Trendist Ataşehir 2+1 fiyatları 536 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir konut fiyatları!

Ekim 2016 tarihinde teslim edilecke olan Trendist Ataşehir projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. İşte Trendist Ataşehir konut fiyatları...

Trendist Ataşehir Rezidans fiyatları!

Trendist Ataşehir Rezidans fiyatları haberimizde yer alıyor. 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok olarak yükselen proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

trendist ataşehir fiyatları Haberi

trendist ataşehir fiyatları

İnşaatında yüzde 72.satışlarda da yüzde 78 seviyesine gelinen projede 28 adet penthouse daire ile ticari üniteler satışa çıkıyor. 


Grey Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Orman, "12 adet 3+1 daire ile 16 adet 2+1 penthouse daireler, satışları yeni başlamasına rağmen yoğun ilgi görüyor. Metrekare fiyatları da 6 bin 160 TL ila 7 bin 390 TL arasında değişiyor" dedi. 


Ticari ünitelerin de Mayıs ayında satışa çıkacağını aktaran Orman, 30 ile 400 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip ticari ünitelerin fiyatlarının 675 bin lira ile 9 milyon lira arasında değiştiğini söyledi. 

İnşaat hızlarını da artırdıklarını vurgulayan Mustafa Orman, söz verdikleri 2016 Ekim tarihinden önce teslim planladıklarını belirtti. 


Hedeflerin üzerinde 

Başta Ataşehir bölgesinde olmak üzere Anadolu yakasının merkezi lokasyonlarında proje geliştireceklerini belirten Mustafa Orman. "2014 yılı zor başlamasına rağmen...