27 / 04 / 2024

Trio Plus Kayseri projesinin temeli atıldı!

Trio Plus Kayseri projesinin temeli atıldı!

Kayseri’de kentin çeşitli bölgelerinde yaptığı projeler ile adından sıkça söz ettiren ÖKİ, Yıldırım Beyazıt mahallesinde başlatılan Trio Plus projesinin temelini attı..



Öz Kayseri İnşaat (ÖKİ) tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde yapımına başlanan Trio Plus projesinin temeli atıldı. Kayseri’de kentin çeşitli bölgelerinde yaptığı projeler ile adından sıkça söz ettiren ÖKİ, Yıldırım Beyazıt mahallesinde başlatılan Trio Plus projesinin temelini attı. Temel atma töreninde konuşan ÖKİ Yönetim Kurulu Başkanı Naci Arslantaş, ÖKİ’nin kaliteyi Kayseri’de her bölgeye götürdüğünü söyledi. Firma hakkında bilgiler veren Arslantaş, "Firmamız, Öz Kayseri İnşaat olarak faaliyete geçmiş olup 2007 yılında inşaat sektörüne girmiştir. 2011 yılında 2 proje ile inşaat yapmaya tam olarak başlamıştır. Şahıs firması olan Öz Kayseri İnşaat 2013 yılı başında ÖKÜ İnşaat Limited Şirketi olarak faaliyetine devam etmektedir. Marka tescil belgesi alan firmamız 2013 yılından itibaren inşaat sektörünün öncüsü haline gelmiştir. 2011-2015 yılları arasında 13 projeye imza atmış ve bunlardan 7 tanesi tamamlanarak teslim edilmiştir. 6 proje devam etmekte olup 2015 yılı sonunda 3 proje daha teslim edilecektir. Şuan da şehrin her bölgesinde proje yapan firmamız kaliteyi her bölge götürmüştür" ifadelerini kullandı.


Trio Plus projesi hakkında da bilgiler veren Arslantaş, "Projemiz 24 bin metrekarelik bir inşaat alanını kapsayan zeminle birlikte 13 katlı, her blok 4+1 ve her katta 2 daire olmak üzere 26 daireli 3 bloktan oluşmaktadır. Zaten trio ismini de bu sebepten almaktadır. Dairelerimiz akıllı daire konseptinde olup sauna, geniş bahçe alanı, kapalı otopark, teniz kordu ve geniş içi mekanı ile anlatılabilir" dedi.

Konuşmanın ardından projenin temeli atıldı.


Milliyet


Geri Dön