03 / 05 / 2024

Troia River Çanakkale'de 29 bin 500 TL'ye!

Troia River Çanakkale'de 29 bin 500 TL'ye!

Mim İnşaat A.Ş tarafından Çanakkale Sarıçay, Cuma pazarı mevkiinde inşa edilen Troia River Çanakkale projesinin ikinci etap fiyatları 29 bin 500 TL'den başlıyor...



Mayıs ayında tamamlanması planlanan Troia River Çanakkale, beş katlı binalardan oluşuyor. Troia River'ın toplam inşaat alanı 2 bin 900 metrekare.

Troia River, Homeros' un İlyada destanının 21. bölümünden esinlenerek gerçekleştirildi. Aşil'in Truvalı kanlarıyla kızıla boyadığı Skamandros Nehri, hiddetlenerek yatağından taşmış, Aşil'i kovalamaya başlamış, azgın dalgalarıyla Aşil'in kalkanına var gücüyle vurmaya başlamıştır. Korkuya kapılan Aşil, Zeus'a, ölümünün bu şekilde olmaması için yalvarmış ve Hephaistos ırmağın karşısına geçerek alevleriyle azgın dalgaları durdurmuştur. Mimar Fatma Eren, İlyada destanından aldığı ilhamla Troia River projesini ortaya koydu, ırmağın dalgalarını, gözlerini, martıları  imgeledi. Özgün ve farklı mimari konseptle oluşturulan proje giydirme cam cepheleri ve her kıvrımında bir anlam, bir öykü barındıran dış cephesiyle Türkiye ‘ de gerçekleştirilen öykü ile tasarlanmış ilk projelerden olma özelliğini taşıyor.

İlk etaptaki toplam konut sayısının 54 olduğu Troia River'da konutların alanları 34 ile 100 metrekare arasında değişiyor. En ucuz konut 25 bin TL'ye, en pahalı konut ise 104 bin TL'ye satılıyor. 

Şimdiye kadar tüm konutların satıldığı Troia River'da ikinci etap için ön talepler toplanmaya başlandı. Henüz hafriyat başlamadan tüm daireleri satılan projede ön talepte bulunanlar yüzde 10 civarında bir fiyat avantajı ile konut sahibi olabiliyor. İkinci etap için düşünülen fiyatlar ise şöyle; studio daireler 29 bin 500 TL, 1+1 daireler 47 bin TL, 2+1 daireler 69 bin TL.

0 286 217 0330
www.troiariver.com


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön