30 / 04 / 2024

Trump Cadde açıldığı ilk gün 2000 kişi tarafından ziyaret edildi!

Trump Cadde açıldığı ilk gün 2000 kişi tarafından ziyaret edildi!

Trump AVM’de 6 milyon dolar yatırımla gerçekleştirilen Cadde, açıldığı ilk gün 2000 kişinin akınına uğradı.Bülent Kural, rüzgar mühendislerinin çalıştığı, konteynerler üzerinde tarım yapılan Cadde’nin şehrin yeni cekim merkezi olacağını söyledi.




Trump AVM Genel Müdürü Bülent Kural, rüzgar mühendislerinin çalıştığı, konteynerler üzerinde tarım yapılan Cadde’nin şehrin yeni cekim merkezi olacağını söyledi.


TRUMP Alışveriş Merkezi’nin İzzet Çapa ile işbirliğinden doğan, farklı konsepti ve mimarisiyle sektöre yepyeni bir tarz getiren Trump Cadde 15 Ocak’ta açıldı. Alışveriş merkezinin teras katında hizmete giren ve 17’si yeme-içme olmak üzere toplam 25 özel markanın yer aldığı Trump Cadde, ilk gün 2000 kişinin akınına uğradı. Trump AVM Genel Müdürü Bülent Kural, 6 milyon dolar yatırımla gerçekleştirilen Trump Cadde’nin şehrin yeni cekim merkezi olacağını söyledi. 


Trump Cadde’ye günde ortalama 3000 ziyaretçi beklediklerini belirten Kural, “Trump Alışveriş Merkezi şu anda günde ortalamada 21 bin kişi ağırlıyor. Bu rakamın 24 bin seviyesine çıkmasını planlıyoruz. Çocuk katımızda açılacak olan ‘çocuk şehri’ KidzMondo’yu da dahil edersek ortalamada günlük minimum ziyaretçi sayımız 25 bin seviyesine oturacak” dedi. Açık hava konseptinin çok beğenildiğini anlatan Kural, “Restoranların tümü ilgi görüyor. Özellikle öğle ve akşam saatlerinde yoğunluk üst seviye. Açıkhava konsepti en büyük avantaj. İnsanlara nefes aldırıyor” diye konuştu.


DAMDA ORGANİK TARIM 


Trump Cadde’deki tüm markaların altlı-üstlü yerleştirilmiş konteynerlerde hizmet verdiğini hatırlatan Kural şunları söyledi: “Teras katında rüzgar mühendisleriyle çalışıldı. Rüzgar mühendisleri rüzgarların yönlerini tespit etti ve proje çizildi. Proje ile rüzgar kesici paneller döşendi. Panellerin yüzde 60’ı kapalı, yüzde 40’ı ise hava boşluklu levhalardan oluşuyor. En çetin kış şartlarında dahi oturup keyifli sohbet etmek mümkün. Konteynerlar üzerinde organik tarım alanları olacak, isteyenler bir metrekarelik alanlar kiralayıp sebze, meyve yetiştirebilecek. Ayrıca konteynerlar üzerindeki tasarımlar için dünyaca ünlü grafiti sanatçılarıyla çalışıldı.


Trump Cadde’de hangi markalar var?


Zouk (balıkçı), Sushi Chinese Express, Limonata, Fiorucci (İtalyan giyim markası), Coca Cola konsept mağazası, Home Store Kahve, Cafe Bien Loti, MatrakShop, Kasap Döner, BiggShop, Nezih Kebap, 1ABurger, Good Food, Salaş Pub, Alaçatı Kumru Evi, PapaBubble (şekerci), Ranchero, Kağıthane, Sneakers&More, Hoca’nın Yeri, Kuğu Pastanesi, Rumi Tantuni, Plus Kitchen, Al Fakheer, Mehmet Tatlı Kuaför.  


Limonata yetişmedi


İZZET Çapa işbirliğiyle gerçekleşen Trump Cadde’de bütün mekanlar açılırken Limonata, Good Food, Salaş Pub ve Home Store Kahve ay sonuna kadar açılacak. Çapa’nın kendi markası Limonata da açılışa yetişmedi. Çapa, “Projenin bütününe o kadar odaklandım ki, kendi mekânımı ihmal ettim” dedi.


Grafitiye şapka çıkardı


TRUMP Cadde’nin sokağın özgür ruhunu, neşesini, rahatlığını yaşatmak amacıyla dünyaca ünlü grafiti sanatçılarını İstanbul’a getirdiğini anlatan İzzet Çapa, “Alexandros Vasmoulakis ve Otecki konteynerlar üzerinde çalıştı. Ortaya çıkan işe şapka çıkardım. Grafitisiz sokak ruhu olmaz” dedi.


Hürriyet



Geri Dön