15 / 05 / 2024

Trump Towers İstanbul'un mutfaklarını İtalyan SCIC yapacak!

Trump Towers İstanbul'un mutfaklarını İtalyan SCIC yapacak!

Trump Towers İstanbul'un mutfakları İtalyan SCIC tarafından özel tasarlandı



Trump Towers İstanbul'un mutfaklarını dünyaca ünlü İtalyan SCIC yapacak. Projede dairelerin mutfaklarına büyük önem verilirken SCIC, İtalyan ve Alman markaları arasındaki seçim yarışında ipi göğüsleyen marka oldu 

İtalya'nın dünyaca ünlü mutfak markası SCIC, Avrupa'nın ilk Trump projesi olan 'Trump Towers İstanbul'a özel tasarımlar yaptı. Dünyaca ünlü projelerin yaratıcısı Brigitte Weber Mimarlık Ofisi tarafından projelendirilen Trump Towers İstanbul'un dairelerinin mutfaklarına büyük önem verilirken tasarım ekibi, İtalyan ve Alman markaları arasında tercihi SCIC'ten yana yaptı.

İstanbul'un kalbi Şişli'de 39 ve 37 katlı 2 kule ile 40 bin metrekarelik alışveriş merkezinden oluşan 'Trump Towers İstanbul', 'beyaz eldivenli hizmet konsepti'yle konuklarını karşılamak için gün sayarken projenin ayrıcalıklı tasarımları ve detayları da ortaya çıkıyor. Mimari tasarımı, teknolojik imkanları, sunacağı hizmetler ve özel bir yaşam tarzı ile farklılık yaratacak olan projede sıra, dünyanın en lüks ve kaliteli markaların seçimine geldi.

İtalya'da hazırlandı

Geçen hafta Trump Towers İstanbul'un mutfaklarını süsleyecek mutfak markasının seçimi yapıldı. Dünyanın en iyi mutfak markalarını tasarlayan İtalyan ve Alman markaları birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Yarışma sonunda bir dünya markası olan, lüks ve kalitede sınır tanımayan özelliği ile kadınların gözdesi İtalyan SCIC ipi göğüsledi. SCIC'in İtalya'daki tesislerinde dünyanın en ünlü tasarımcıları Trump Towers İstanbul için özel tasarımlar yaptı. SCIC'ın bu özel tasarımları, D Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan ve teknik ekibi ile Brigitte Weber Mimarlık Ofisi tarafından değerlendirildi.

Maslak Yapı distribütörlüğünde Türkiye'de büyüyor

AVRUPA ve Amerika'da dünyanın en prestijli şehirlerinde bulunan showroomlarında yer alan yüzlerce mutfak tasarımı ile İtalyan SCIC, dünyanın lider mutfak markası. 35 ülkede faaliyetlerini sürdüren marka, Türkiye pazarında ise Maslak Yapı distribütörlüğünde büyüyor. SCIC, Maslak Yapı distribütörlüğünde, Etiler Nispetiye Caddesi'nde yer alan showroom'unda ürünlerini sergiliyor.

Rezidans kulesinde 204 daire var

TRUMP Towers İstanbul'un 144 metre yüksekliğindeki 39 katlı rezidans kulesi, 102 metrekare ile 680 metrekare arasında değişen 204 daireden oluşuyor. 37 katlı ofis kulesinde ise farklı ebatlarda bölünebilen ofis katları bulunuyor. Rezidansın 4'üncü katında `lounge', ayrıca rezidans sahiplerine özel 16 bin 800 şişe kapasiteli şarap kavı yer alıyor.
Vatan

Basında yer alan diğer haberler;

Trump Towers'ın mutfağına İtalya'dan özel tasarım

İtalyanların ünlü markası Scic, prestij projelerde yer bulmaya devam ediyor. En son 261 metre yüksekliğiyle tamamlandığında Avrupa'nın en yüksek binası olacak İstanbul Sapphire'in mutfaklarında tercih edilen Scic, Türkiye'nin bir diğer prestijli projesi İstanbul Trump Towers'da da yer buldu.
İtalyan ve Alman markalarının mutfağına girmek için yarıştığı İstanbul Trump Towers'da Scic'in yanı sıra diğer markalar da özel projelerle girdi. Scic ise Trump Towers için İtalya'daki tesislerinde ünlü tasarımcılarla özel bir proje geliştirdi. Tüm projeler, Trump Towers İstanbul'un yapımcı şirketi D Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan ve Brigitte Weber Mimarlık Ofisi arafından değerlendirildi.
Türkiye'de Maslak Yapı distribütörlüğüyle temsil edilen Scic, dünyanın 35 ülkesinde bulunuyor. Sade ve fonksiyonel özellikleriyle ön plana çıkan marka, başta Miami, New York, Londra ve Paris olmak üzere dünya jet sosyetesinin mutfaklarını tasarlayan isimlerden biri olarak biliniyor.

BİRİ REZİDANS DİĞERİ OFİS 2 KULE
İstanbul Şişli'de 39 ve 37 katlı 2 kuleden ve 40 bin metrekarelik alışveriş merkezinden oluşan Trump Towers İstanbul, önemli projelerin yaratıcısı Brigitte Weber mimarlık ofisi tarafından projelendirildi. 144 metre yüksekliğindeki 39 katlı rezidans kulesi, 102 metrekare ile 680 metrekare arasında değişen 204 daireden oluşurken, 37 katlı ofis kulesi ise farklı ebatlarda bölünebilen ofis katlardan oluşuyor. Proje, Avrupa'nın ilk Trump projesi olma özelliğini de taşıyor.

Tebernüş Kireçci


Geri Dön