16 / 05 / 2024

Trump Towers'ın yüzde 40'ı satıldı!

Trump Towers'ın yüzde 40'ı satıldı!

Yapımı hızla süren ve Donald Trump'ın Avrupa'da gerçekleştirdiği ilk projesi olan Trump Towers Şişli'de son 1 haftada 6 daire satıldı



D Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan, "Şu anda rezidans dairelerin yüzde 40'ı satılmış durumda. Bazı müşterilerimiz başta yatırım amaçlı aldığı küçük daireleri, sonradan oturmaya karar vermeleri üzerine büyükleriyle değiştirdi" dedi.

Trump Towers Şişli'nin ofis bloğunun henüz kaba inşaatının tamamlanmasına rağmen müşterilerin şimdiden talepte bulunduğunu belirten Tokcan, "Çağlayan'da inşa edilen Avrupa'nın en büyük adliye sarayı kulelerimize yürüme mesafesinde. Bu durum sayesinde ofis bloğu için avukatlardan yoğun talep geldi. Biz inşaata başladığımız dönemde adliye sarayı diye bir proje yoktu. Dolayısıyla bizim beklemediğimiz bir talep yarattı. Ofis bloğumuzun inşaatının adliye inşaatıyla yakın zamanlarda tamamlanacağını söyleyebiliriz" diye konuştu.

2011'de daireler teslim edilecek

* Trump Towers, 2 ayrı kuleden oluşuyor. Biri iş merkezi, diğeri de rezidans olan kuleler 39 katlı. Yerden yüksekliği 144 metre. Proje, eski İstanbul'dan Üsküdar'a, Beylerbeyi'nden Rumeli Kavağı'na kadar muhteşem bir İstanbul manzarası sunuyor.

* Kulenin rezidans bölümünde dairelerin büyüklüğü 102 ile 650 metrekare arasında değişiyor. Ofis seçenekleri de 400 metrekareden başlayıp 2 bin metrekareye kadar çıkıyor. Ofis kulesinin üzerinde helikopter pisti de bulunuyor.

* Kulelerin dış cephe kaplamaları takılmaya başlanırken, rezidans bölümünün 2011 başında teslim edilmesi planlanıyor. Projede, rezidans ve ofis kulelerinin yanı sıra 40 bin 936 metrekare alana yayılacak 5 katlı alışveriş merkezi de yer alacak. Komplekste 185 mağaza bulunacak.

* Trump Towers İstanbul-Şişli`de rezidans sahiplerinin özel kartla girebilecekleri 16 bin 800 şişe kapasiteli şarap kavı da yeralacak. Daire başına 70 şişelik kav kapasitesi sunulacak. Ev sahipleri şarap stoklarını kolayca izleyebilecek.

RIJKAARD DA GEZDİ

Trump Towers'ı GS Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Galatasaraylı yöneticiler Yiğit Şardan, Ahmet Dedehayır ile GS Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ da gezdi. Rijkaard, oda planlamalarını beğendiğini söyleyerek, en çok 1+1 büyük dairelerin hoşuna gittiğini açıkladı.
Vatan

0212 347 36 28
www.trumpistanbul.com.tr

Trump Towers avukatlara cazip geldi!

Trump Towers'ta 548 bin dolara!


Geri Dön