22 / 07 / 2024

Trump Towers'ta Burgbad markası tercih edildi

Trump Towers'ta Burgbad markası tercih edildi

Trump Towers İstanbul, Trump Organizasyonu'nun Avrupa'da gerçekleştirdiği ilk ve en prestijli projesi olarak öne çıkıyor. Trump Towers; içerisinde rezidans, ofis ve alışveriş merkezi bulunan toplam 260 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor




Trump Towers'ta banyolarda Burgbad markası kullanıldı. Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu bu durumdan memnun kaldıklarını şöyle açıkladı;

İstanbul'un kesişme noktalarından Mecidiyeköy'ün merkezinde yer alan Trump Towers; içerisinde rezidans, ofis ve alışveriş merkezi bulunan toplam 260 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor.

Cephede asimetrik kullanılan siyah-beyaz renkler ve farklılaşan eğimler binanın karakterini ortaya koyarken, şehrin enerjisi ile de uyum sağlıyor, iki kule, kuzey-güney doğrultusunda uzanan 300 metre uzunluğundaki arsa üzerinde, birbirinin manzarasını kesmeyecek şekilde yükseliyor. Harekete ritim katan parapetler, sadece görsel olarak değil, fonksiyonel olarak da dairelerin iç mimarisini özgünleştiriyor. 39 kattafı oluşan rezidans kulesinde birbirinden farklı 204 konut bulunuyor. Arsanın kuzeyinde bulunan 37 katlı diğer kulede ise büyüklükleri 150 m2 ile 600 m2 arasında değişen ofisler yer alıyor. Buluşma noktası olarak tasarlanmış meydan, projenin ana girişini oluşturarak 75.000 m2 üzerine kurulu alışveriş merkezine bağlanıyor.

Brigitte Weber tarafından tasarlanan Trump Towers İstanbul'da, yaratıcı ve lüks banyo mobilyası çözümleri sunan Burgbad markası tercih edildi. Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu olarak bu önemli başarının içinde yer almaktan gururluyuz.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön