22 / 05 / 2024

Ts Çelik Ve Vinç İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ts Çelik Ve Vinç İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Büyükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Soydan tarafından kuruldu.



Ts Çelik Ve Vinç İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Büyükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Soydan tarafından kuruldu.

Ts Çelik Ve Vinç İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
- Her türlü Yapısal çelik bileşenlerin kurulması işlemlerini yapmak. - Her türlü Bina, köprü, gezer vinç veya elektrik iletim kulesi gibi diğer yapılar için prefabrik yapısal çelik bileşenlerin kurulum işlemlerini yapmak. - Her türlü Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. - Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. - Her nevi sınai yarı mamul ve mamul; matkap uçları, elmas matkap uçları, raybalar, kesici ağızlar, bıçaklar, testere ağızları, her türlü el aletleri, zımpara taşları, zımpara kumu, polisaj, parlatma malzemeleri, iş makineleri, çeşitli güç ve tonajlardaki presler, vinçler, saç kıvırma ve işleme tezgahları metal işleyen makineler, profil kesme ve taşlama takım tezgahları, her nevi ölçü aletleri, kaynak makineleri, transformatörler, her nevi arabalı ve benzeri şeritler, motor yağ ve devir daim pompaları, filtre pompaları, bilyalı rulo veya makaralı rulmanlar ve bunların çeşitli aksam ve parçaların imalatı, alımı, satımı, ithalatı, ihracatını yapmak. - Hür türlü vinç sistemlerinin kiralama işlemlerini yapmak. -Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. -Şirket yurt içinde ve yurt dışında finans kurumları ve bankalardan çeşitli vadelerde nakit ve gayri nakit kredi kullanabilir. Aval ve kefalet krediler temin edebilir, yurt içinde ve yurt dışında mali, sınai, ticari kuruluşlara borçlanabileceği gibi bunlara kefalet verebilir, bu konuda gerekli kefalet, rehin ve diğer gerekli sözleşmeleri yapabilir.


Geri Dön