24 / 07 / 2024

TSKB GD, çalışanlarına MBA yapma fırsatı sunuyor!

TSKB GD, çalışanlarına MBA yapma fırsatı sunuyor!

Türkiyenin ilk özel yatırım ve kalkınma bankası TSKB tarafından 2002 yılında kurulan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atarak yönetici kadrosuna MBA yapma fırsatı sunuyor




Türkiyenin ilk özel yatırım ve kalkınma bankası TSKB tarafından 2002 yılının Kasım ayında gayrimenkul değerleme hizmeti vermek amacıyla kurulan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atarak yönetici kadrosuna MBA yapma fırsatı sunuyor.

Değerleme sektöründe köklü birikimin ve uzmanlığın temsilcisi olan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Şnin sektöründe bir ilk olarak hayata geçirdiği proje 14 aylık bir dönemde devam edecek. TSKB GD yönetici kadrosuna yönelik başlatılan proje kapsamındaki eğitim konuları; kurumsal performans, çalışanların iş tatmini artırmak, çalışanlar arasında sinerji sağlamak, yetkinlik ve empati gibi konu başlıklarından yola çıkarak hazırlandı.

TSKB GD, yönetim ekibinin entegre bir şekilde çalışmasını amaçlıyor
Prometheus koordinatörlüğünde, konusunda deneyimli profesyoneller ve konuk konuşmacılarla yürütülecek mini MBA, TSKB Gayrimenkul Değerleme ekibinin yönetsel, fonksiyonel ve davranışsal yetkinliklerini geliştirmeyi, entegre ve etkileşim içinde çalışmalarını sağlamayı ve iş odaklı bir dil yaratmayı amaçlıyor. Katılımcıların bitirme projelerini de sunacağı programda, jürinin onayından geçen katılımcılara, Prometheus ve TSKB GD tarafından hazırlanacak diplomaları teslim edilecek.

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdürü Işıl Dinçer, gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atmanın gurunu yaşadıklarını belirterek Gayrimenkul sektörüne yön veren bir şirket olarak, yaptığımız eğitim yatırımının hem şirketimiz hem de çalışanlarımız için çok büyük bir değer yaratacağını düşünüyorum. Bu doğrultuda, profesyonel eğitimlerle çalışanlarımızı her zaman daha üst düzeye taşımak şirketimizin ana prensiplerinden biri olarak yer almaktadır. Çalışanlarımıza olan inancımız doğrultusunda içerik olarak güçlü ve zengin MBA programını hayata geçirerek bu anlayışın en profesyonel örneğini gösterdiğimizi söyleyebilirim. Çalışanlarımızın göstereceği yönetimsel gelişim yetenekleri ile TSKB Gayrimenkul Değerlemenin vizyonunu ileriye taşımayı hedefliyoruz diyerek düşüncelerini dile getirdi.

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. hakkında
TSKB tarafından 2002 yılının Kasım ayında gayrimenkul değerleme hizmeti vermek amacıyla kurulan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., 2003 yılı Şubat ayında Sermaye Piyasası Kurulu tarafından kabul edilen Değerleme Şirketleri listesine alınmıştır.
Şirket, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun 17.12.2009 tarih ve 3469 sayılı kararı ile Gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı  hak ve faydaların değerlemesi hizmeti verme yetkisi alan ilk şirketlerden birisidir.
Ayrıca son olarak uluslararası standartlarda hizmet kalitesini garanti ederek, İngiliz Kraliyet Ailesi Tescil ve Lisans Kurumu [Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS)] tarafından değerleme uzmanlarına uygulanan sınavlar ve sertifikalı uzmanların yönetiminin oluşturduğu şirketlerin bir dizi incelemesi sonrasında verilebilen RICS sertifikasını alan Türkiyedeki ilk üç şirketten biridir. Bu sertifika ile Uluslararası Stndartlarda vermiş olduğu hizmeti bir kez daha belgelemiştir.  TSKB GDnin sunduğu hizmetler Mesleki Sorumluluk Sigortası ile de güvence altındadır.

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bilgi birikiminin temelini TSKBnin yarım asrı aşkın bir sürede elde ettiği gayrimenkul, makine ve ekipman parkı ekspertizi uzmanlığından almaktadır. TSKB Gayrimenkul Değerleme, SPK mevzuatı gereğince bir gayrimenkulün veya varlığın rayiç değerini bağımsız ve tarafsız bir şekilde takdir eder ve uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartlarına uygun olarak müşterilerine raporlar. TSKB Gayrimenkul Değerleme köklü bir birikim ve uzmanlığın temsilcisidir. Değerleme, danışmanlık, proje geliştirme ve fizibilite çalışmaları, en iyi en yüksek kullanım etüdü,  piyasa araştırmaları, sektörel etüdler, yatırım inceleme-kontrol, makine-ekipman ekspertizi gibi konularda uluslararası standartlarda (IVSC), bağımsız ve tarafsız hizmet veren TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. çalışmalarını gizlilik esasına uygun gerçekleştirmektedir.

2006 yılında  Ankara  ve  İzmir  illerinde şube açan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., 2011 Nisan itibarı ile Bursa,  Adana  ve Antalya olmak üzere 3 yeni şubesini daha faaliyete geçirmiştir. Böylece  İstanbul merkez olmak üzere 6 ilde şubeleri ve 54 ilde de temsilcileri ile hizmet veren TSKB Gayrimenkul Değerleme yaygın hizmet ağını günden güne güçlendirmektedir.

Euromoney (İngiltere), TSKB Gayrimenkul Değerlemeyi 2008 yılı Gayrimenkul Danışmanlığı (Liquid Real Estate) kategorisinde Türkiyenin En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi ve Türkiyenin En İyi Gayrimenkul Danışmanı ödüllerine değer bulmuştur. Şirket, aynı kurum tarafından 2005 yılında da Türkiyedeki En İyi Gayrimenkul Danışmanı olarak ödüllendirilmiştir.
TSKB Gayrimenkul Değerleme, kuruluşundan bu yana geçen 8 yılda kazandığı başarılara ek olarak, İngiliz belgeleme firması BSI (BSI Eurasia Yönetim Sistemleri Belgelendirme Ltd.Şti.) tarafından verilen ISO 9001:2000 Kalite Belgesini almaya hak kazanmıştır, aynı zamanda Türkiyede ISO 9001:2000 belgeli ilk gayrimenkul değerleme şirketi olmuştur.


Geri Dön