30 / 04 / 2024

TSKB GYO, Adana'da otel yaptırıyor!

TSKB GYO, Adana'da otel yaptırıyor!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Palmira Turizm Ticaret A.Ş. (DİVAN Grubu) arasında, niyet mektubu imzalandı



TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Palmira Turizm Ticaret A.Ş. (DİVAN Grubu) arasında, niyet mektubu imzalandı.

TSKB, yüzde 50 ortak olduğu  Adana Seyhan'daki arsa üzerinde geliştirme çalışmaları sürdürülen 5 yıldızlı ve yaklaşık 200 odalı otelin inşası, işletmeye hazır hale getirilmesi ve işletmeci şirket tarafından işletilmesi işinin; hukuki, ticari, teknik ve sair esaslarının belirlenmesine yönelik bir niyet mektubu imzaladı. 

 

Taraflar, söz konusu niyet mektubunun amacı kapsamında işbirliğine gitmek üzere müzakerelere ve proje geliştirme çalışmalarının aşamaları ile sonuçlarını araştırmak üzere bir fizibilite çalışmasına başladı.

 

**

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Divan Grubu Palmira Turizm Ticaret A.Ş arasında niyet mektubu imzalandı.

TSKB Gayrimenkul´ün Kamuyu Aydınlatma Platformu´nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, TSKB Gayrimenkul ile Divan Grubu arasında, TSKB Gayrimenkul´ün yüzde 50 hissesine sahip bulunulan  Adana  Seyhan´daki arsa üzerinde geliştirme çalışmaları sürdürülen 5 yıldızlı ve yaklaşık 200 odalı otelin inşası, işletmeye hazır hale getirilmesi ve işletmeci şirket tarafından işletilmesi işinin; hukuki, ticari, teknik ve sair esaslarının belirlenmesine yönelik niyet mektubu imzalandığı bildirildi.

Açıklamada, tarafların, söz konusu niyet mektubunun amacı kapsamında işbirliğine gitmek üzere müzakerelere ve proje geliştirme çalışmalarının aşamaları ile sonuçlarını araştırmak üzere bir fizibilite çalışması yapmaya başladıkları belirtilirken, 31 Aralık 2010 tarihine kadar geçerli olan niyet mektubu çerçevesindeki fizibilite çalışmaları sonucunda anlaşmaya varılması halinde, bu çalışmalar ile belirlenecek hususların işletme anlaşmasında yer alacağı kaydedildi.
AA


 


Geri Dön