İş Fırsatları

TÜBİTAK 273 personel alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı! Son başvuru tarihi 17 Nisan! 

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, TÜBİTAK çeşitli alanlarda çalıştırılmak üzere 273 araştırma görevlisi alacak.   

TÜBİTAK, akademik ve endüstriyel araştırma geliştirme çalışmalarını ve yenilikleri destekleyerek ulusal öncelikler doğrultusunda Araştırma-Teknoloji-Geliştirme çalışması yürüten Ar-Ge enstitülerini işletme işlevlerinin daha etkin olabilmesi için yeni araştırma görevlisi almaya karar verdi. 

 

ANKARA (AA) - Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere 273 personel alımında bulunacak. Alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Peki TÜBİTAK kaç personel alacak? Bölümler neler, son başvuru tarihi ne zaman? 

TÜBİTAK KAÇ PERSONEL ALACAK? 

Kurumun, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM), Marmara Araştırma Merkezi (MAM), Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü (RUTE) ve Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi (ULAKBİM)'nde çalıştırılmak üzere 273 araştırma görevlisi, AR-GE teknisyeni ile teknik ve destek personeli alımı gerçekleştirilecek. 

Personel alımı için başvurular 17 Nisan'a kadar yapılacak. Detaylı bilgiye TÜBİTAK (www.tubitak.gov.tr) ile Türkiye İş Kurumunun (www.iskur.gov.tr) internet sitelerinden ulaşılabilecek.

Peki Milli Savunma Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı bu yıl içinde kaç personel alacak? Personel alımı ne zaman gerçekleşecek? 
 

MİLLİ SAVUNMA BAKANLI KAÇ PERSONEL ALACAK? 

Personel alımına ilişkin bir açıklamada Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi.Hatay ziyareti sırasında incelemelerde bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yapmış olduğu açıklamada savunma ve güvenlik açısından personel temininin önemine değindi. Personel alımına ilişkin açıklama yapan Akar, ''Bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel alımı gerçekleştireceğiz. Bunun için gerekli planlamalar yapıldı sürecimiz başladı. 2 Nisan'da yapılacak askeri öğrenci aday belirleme sınavı ile öğrenci alımına yönelik çalışmalar başlayacak, daha sonra hazirandaki mülakatlar ile gençler bize katılacak.'' dedi

ADALET BAKANLIĞI KAÇ PERSONEL ALACAK? 

Personel alımına ilişkin Adalet Bakanlığı' da bir açıklamada bulundu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Adalet Bakanlığı'na 18 bin 305 personel alımı gerçekleştirileceğini duyurdu. Adalet Bakanlığı'nda çalıştırılmak üzere alınacak olan personellerin bölümleri şu şekilde; Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376, İcra Dairesi Başkanlığı için 700 personel alımı gerçekleştirilecek. Adalet Bakanlığı personel alımına ilişkin başvuru detayları henüz açıklanmadı. 

Milli Savunma Bakanlığı bu yıl 30 bin 62 personel alacak! Bakan açıkladı! Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Adalet Bakanlığı 18 bin 305 yeni personel alıyor! Bakan peş peşe açıkladı! Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman?