29 / 04 / 2024

Tugay İnşaat'tan Bursa'ya yeni proje: Melisa Residence Private!

Tugay İnşaat'tan Bursa'ya yeni proje: Melisa Residence Private!

70 daireden oluşan Melisa Residence II'yi sahiplerine teslim eden Tugay İnşaat, ardından devam projesi niteliğinde olan ve 96 daireden oluşan projesi Melisa Residence Private'ı hayata geçirdi.



Bursa'da nitelikli konut projeleri üreten Tugay İnşaat, 10'uncu projesine Halitpaşa'da start veriyor. Bölgedeki ilk projeleri olan ve 70 daireden oluşan Melisa Residence II'yi sahiplerine teslim eden Tugay İnşaat, ardından devam projesi niteliğinde olan ve 96 daireden oluşan projesi Melisa Residence Private'ı hayata geçirdi. Firma projenin yüzde 80 imalatını tamamladı. Nitelikleriyle Bursa'da fark yaratan Melisa Residence Private, bu yılın ikinci yarısında teslim edilecek. 


12 AYDA TESLİM EDİLECEK 

Tugay İnşaat'ın sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse "Kaliteli ve nitelikli konut projeleri üretiyoruz. Yeni başladığımız her projede nitelik anlamında çalışmalarımızı geliştiriyor ve zenginleştiriyoruz" dedi. Tugay İnşaat olarak bölgede oluşan lüks konut ihtiyacını karşılamak adına yatırımlarına devam ettiklerini belirten Köse ve Balıkçı Halitpaşa'da muhteşem körfez manzarasına sahip olan ve 56 daireden oluşan özel bir projenin de satışa hazırlık aşamalarını tamamlamak üzere olduklarını belirtti. İki ortak 12 ayda teslim edecekleri projeyle kaliteyi daha da yükseltmeyi hedeflediklerini ifade etti. 


Sabah Bursa


Geri Dön