27 / 04 / 2024

TÜGEM 400 emlak profesyonelini bir araya getiriyor!

TÜGEM 400 emlak profesyonelini bir araya getiriyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) 22 Şubat 2022 tarihinde 5. buluşmasını gerçekleştirecek.



Çalışmalarını son sürat sürdüren Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) 22 Şubat 2022 tarihinde “Emlak Sektörünün Öncüleri” sloganıyla 5. Büyük buluşmasını gerçekleştirecek.

Beklenen buluşma Wyndham Grand İstanbul Kalamış’ta gerçekleştirilecek. Merakla beklenen buluşmada 22 il teşkilatının dışında ülkemizin birçok şehrinden 400’e yakın gayrimenkul profesyoneli bir araya gelecek.

TÜGEM 400 emlak profesyonelini bir araya getiriyor!

İki büyük proje görücüye çıkacak

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan konuyla ilgili yaptığı değerlendirmelerde “TÜGEM, Emlak Danışmanlığı mesleğine değer katan, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimcilerin bir araya geldiği bir sivil toplum kuruluşu. 22 Şubat akşamı emlak sektörünün vizyoner girişimcileri ile 5. Büyük Buluşma’da bir araya geleceğiz. 2022 yılı hedefleri, büyüme stratejileri ve yeni projelerimizin tanıtılacağı gecede çok özel sürprizler üyelerimizi bekliyor” şeklinde konuştu.

Dev konut sitelerindeki aidatlara itiraz edilebilir mi?


Geri Dön