29 / 04 / 2024

Weber Q 200 Gazlı Barbekü, barbeküde pratiklik ve lezzeti bir araya getiriyor!

Weber Q 200 Gazlı Barbekü, barbeküde pratiklik ve lezzeti bir araya getiriyor!

Weber Q 200 Gazlı Barbekü, hafta sonu toplanan arkadaş grubunun ve hazırlanan keyifli sofraların başrol oyuncusu. Balkon ve teraslarda kullanılabilen Weber’in gazlı modelleri, barbeküde pratiklik ve lezzeti bir araya getiriyor.



Weber’in sıcaklığı, kışın serinliğinde aile ve arkadaş sofralarınızı da ısıtıyor. Kaliteli ve pratik barbekülerini mangal severlerle buluşturan Weber, aile toplantıları veya arkadaş guruplarıyla, iş hayatından uzak güzel bir hafta sonu geçirmek isteyenlerin ilk tercihi. Dost sohbetlerine konuk olan Weber Q200 Barbekü,  kullanışlı yapısı ve şık tasarımıyla göz dolduruyor.


Pratik ve küçük boyutları ile barbekü yapmanın zahmetini ortadan kaldıran ürün, balkon, teras ve bahçe gibi her türlü açık hava ortamında sağlıklı ve lezzetli ızgaralar yapmanıza olanak sağlıyor. Elle taşınılabilir olan Weber Q200, katlanabilir çalışma tezgahlarıyla barbekü kullanımında büyük kolaylık yaratıyor. Porselen-emaye kaplama dökme demir ızgaranın tüm alana eşit ısı dağılımı sayesinde yiyeceklerin lezzetinden ödün vermiyor.


Weber Q200; paslanmaz çelik brülörü, hızlı başlama, hızlı ve kolay ateşlenme, dökme alüminyumdan yapılmış hafif kapak, iskelet yapısı ve çıkartılabilir damlama tablası özelliklerinin toplandığı gazlı barbekü aynı zamanda kapak ve haznesinde 5 yıl kullanım garantisi sunuyor.


Weber Q 200 barbekünün tavsiye edilen satış fiyatı 999 TL’dir. 


Weber Hakkında: 1952 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago şehrinin Illinois eyaletinde kurulan ve dünyada 6 kıtada 45 ülkede faaliyetlerini sürdürmekte olan Weber, kömürlü, gazlı ve elektronik barbekü olmak üzere 3 ana kategoride barbekü üretimi yapıyor olmanın yanı sıra, oldukça geniş bir barbekü aksesuar yelpazesine de sahiptir. Fiyat aralığı, 199 TL ile 7.999 TL arasında değişen barbekülere 5 ile 25 yıl arasında garanti ayrıcalığı sunan Weber, uzman ar-ge ekibi ile çalışmalarını sürdürerek, her geçen gün ürün gamını kullanıcı dostu ürünler ile genişletmektedir.



Geri Dön