28 / 04 / 2024

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 



2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği ( TÜGEM ) emlak sektöründe güçbirliği ve çözüm odaklı çalışmalarıyla yoluna devam ediyor. 

Sabah'ta yer alan habere göre, Kuruluşunun 4. yılını geride bırakan TÜGEM, öncü sivil toplum kuruluşu olarak hem yurtiçinde hem de yurtdışında şubeleri ve temsilcilikleriyle sektörün nabzını da tutmaya devam ediyor. 

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM)  İzmir  Şubesi Başkanı Gülçin Okay yaptığı açıklamada dijital ortamda en güncel bilgileri ve uygulama örneklerini üyeleriyle paylaştıklarını dile getirdi. 

İzmir TÜGEM Eğitim Komite Başkanı Onur Karademir, "Meslektaşlarımız ile biraraya gelerek onlarla sektörümüze ilişkin ipuçlarını paylaşıyoruz. Meslektaşlarımızın eğitim düzeylerini yükselterek hizmet kalitelerini artırmak önemli bir hedefimiz" dedi. İzmir TÜGEM Genel Sekreteri Bora Arslan da, "Kurucu Başkanımız Hakan Akdoğan'ın da dediği gibi markalarımız kişisel tercihlerimiz fakat mesleğimiz ortak değerimizdir. Mesleğimize sahip çıkmak ve değerini artırmak hepimizin en önemli görevidir. Bu yüzden sektörün birleştirici gücü olduk ve olmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


Geri Dön