28 / 04 / 2024

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!


Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.



Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) LOJİSTİK Karayolu ile şehir içi yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç) Diğer depolama ve antrepoculuk faaliyetleri (frigorifik depolar ile hububat, kimyasallar, dökme sıvı ve gaz depolama faaliyetleri hariç) ORMAN ÜRÜNLERİ İşlenmemiş ağaç (tomruk-ham haldeki) toptan ticareti (orman ağaçları, endüstriyel odunlar vb.) MOBİLYA Yatak odası, yemek odası, banyo dolabı, genç ve çocuk odası takımı, gardırop, vestiyer, vb. imalatı (gömme dolap, masa, zigon, vb. dahil) TEKSTİL Evde kullanılan tekstil takımları, perdeler ve çeşitli tekstil malzemesinden ev eşyaları toptan ticareti (çarşaf, yatak takımı, yastık kılıfı, masa örtüsü, havlu, battaniye, yorgan, diğer mefruşatlar vb. dahil) PEYZAJ Diğer çevre düzenlemesi ve bakımı ile peyzaj projelerinin uygulanması faaliyetleri (park, bahçe ve yeşil alanların dikimi, bakım ve onarımı) HIRDAVAT Hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri toptan ticareti (çivi, raptiye, vida, adi metalden kilit, menteşe, bağlantı parçası, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, çengel, halka, perçin, vb.)
 


Geri Dön