16 / 06 / 2024

Tüm Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı!

Tüm Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı!

Kayseri'de bulunan yeni satış ofisini hizmete açan Nef Arsa'nın tüm lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 



Gayrimenkul sektörünün öncüleri arasında yer alan Nef, yüksek yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, kira getirisi olan Novu markası ürünlerini ülkemizin önde gelen kentilerinde ve globalde yeni sahipleriyle buluşturmayı sürdürüyor. 

İstanbul, Bursa, Ankara, Gaziantep, İzmir, Samsun, Antalya, Sakarya, Diyarbakır ve Konya'dan sonra Nef Arsa, ülkemizdeki 32. ofisini Kayseri'de açtı. Nef Arsa'nın Almanya'da ise 9 ofisi mevcut.

Şehrin en merkezi lokasyonlarından biri olan Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde misafirlerini ağırlayacak olan Nef Arsa satış ofisi, Nef Arsa'yı daha geniş kitlelere ulaştırmayı planlıyor.

Son iki senede toplamda 3,5 milyon metrekare arsa satışı yapan Nef Arsa, Sakarya'dan Assos'a, Beynam'dan Kaz Dağları'na, Çanakkale Köseler'den Dikili ve Ankara'ya geniş ve çeşitli proje yelpazesini Türkiye'de 30'un üzerindeki satış ofisi aracılığıyla yatırımcılarla buluşturuyor.

Tüm Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı!

YÜZDE 0,99 FAİZ 48 AY VADE

Paylaşılan detaylara göre tüm Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 0,99 oranında banka kredisi fırsatı ve 48 aya ulaşan vade seçenekleri sunan Nef Arsa projelerinde modüler ev sistemleri de Nef mimari tasarım ve uygulama güvencesiyle sağlanıyor. 

Nef Arsa Satış Direktörü Emre Erkan, konu ile ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada, ülke genelindeki 32. ofisi açmak üzere Kayseri'ye geldiklerini dile getirdi.

Açıklamasında söz konusu şehirden son dönemlerde yoğun talep aldıklarını dile getiren Nef Arsa Satış Direktörü Emre Erkan şöyle konuştu: "İnsanların Nef ürünlerine yatırım yapmakla ilgili olarak çok yüksek motivasyonunun olduğu bir kent. O nedenle daha yakın olmak, daha birebir işi yönetebilmek için Kayseri'ye ofis açmak için öncelik verdik. Bizler Kayseri'nin potansiyeline de inanıyoruz. Nef'in hem arsa hem konut hem de sabit kira getirisi kazandırmıç olduğu ürünlerine çok yoğun talep var bu ara. Kayseri özelinde de talep arttığı için de bugün burada bu ofisin açılışı için bulunuyoruz."

İnşaat sektöründe işçi krizi büyüyor! Şimdi de mühendisler ülkeyi terk ediyor! 10 kişiden üçü işsiz! 

İslam Memiş'ten hem gram altın hem de gümüş için 'ons' alarmı! Bugün saat 14:00'ten sonra...

Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın etti! Altınlar kapış kapış satılıyor! Reşat altını ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatlar


Geri Dön