02 / 05 / 2024

Tuna Evin aksesuarları ile evinizin şıklığını tamamlayın!

Tuna Evin aksesuarları ile evinizin şıklığını tamamlayın!

Aksesuarlar, el yapımı seramik, cam, doğal ahşap, doğal bambu ve paslanmaz metal gibi malzemelerden üretilmiş, zengin bir çeşitlilik içeriyor. Sıcak ve modern tasarımları uygun fiyatla buluşturan Tuna Evin aksesuarları evinize renk katacak



Hem iç mekan hem de dış mekan kullanımına uygun olarak tasarlanan Tuna Evin dekoratif aksesuar dünyası evinize yepyeni keyfiler katıyor. Masa veya sehpa üzeri kullanıma uygun ithal vazolardan şamdanlara, mumluklardan tasarım objelere, küp, saksı, sandık ve birçok farklı formdaki saklama kutularına kadar istediğiniz her şeyi Tuna Evin aksesuar dünyasında bulabilirsiniz.

Tasarımda dünyanın en saygın isimlerinin imzalarıyla süslenen Tuna Ev aksesuarları; masa, sehpa üzeri kullanıma uygun birçok farklı ebat ve formdan oluşan vazolar, şamdanlar, mumluklar, t-lightlar, farklı formlarda tasarım objeler, küp, saksı, sandık ve birçok farklı formda hasır saklama kutuları gibi birçok çeşitten oluşuyor.

Tuna Ev, mobilya ve aksesuarların yanı sıra aydınlatma, halı ve ev tekstili gibi tamamlayıcı ürünlerde de hizmet veriyor.

TUNA EV HAKKINDA: Temelleri 1970 yılında Tuna Çelik olarak atılan Tuna Grupa bağlı olarak faaliyet gösteren Tuna Ev, 2002 yılında kuruldu. Tuna Ev mobilyaları, 30 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilen Silivri Kınalı mevkiindeki 55 bin metrekarelik fabrikada üretiliyor. Fabrikanın yanında 15 bin m2ye yayılan bir showroom bulunuyor.

 


Geri Dön