04 / 05 / 2024

Tunstall ev güvenlik sistemi İvgen'i kurdu

Tunstall ev güvenlik sistemi İvgen'i kurdu

Bireysel sağlık, güvenlik ve mekan güvenliği ürünleriyle 50 yıldır dünya çapında hizmet veren Alman Tunstall markası, yeni pazar olarak Türkiye'yi seçti



36 ülkede alanında lider olan Tunstall, Türkiye ile faaliyet gösterdiği ülke sayısını 37'ye çıkarmış oldu.

Alman merkezli Tunstall şirketi, evlere yönelik yılda 400 bin adet çağrı cihazı satan bir dünya devi. Ayrıca Avrupa'nın en büyük üretici firması... Ürünlerinde kaliteye son derece önem veren şirket, bu nedenle sadece üç ülkede üretim yapıyor. Bu ülkeler İngiltere, Almanya ve Danimarka olarak belirlenmiş. Tunstall Topluluğu'nun büyüme stratejisinde öncelik verdiği ülkeler ise Fransa, İspanya ve Türkiye olarak sıralanıyor.

Sağlık ve güvenlik alanında faaliyet gösterdiği ülkelerde pazar payında birinci olan Tunstall, İvgen Sağlık ve Güvenlik şirketiyle 2009 yılında gerçekleştirdiği işbirliği sonucu, Türkiye'de İstanbul'u başlangıç merkezi olarak belirlemiş durumda. 

İvgen Sağlık ve Güvenlik Şirketi Kurucusu Kasım İvgen, Türk insanı için çok önemli bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtiyor. Bilinen klasik ev güvenlik sistemlerinin yanı sıra doğalgaz ve CO dedektörü, şifresiz yöntem ile mekan güvenliği sağlama, ürünlerin sağlığa zarar vermeyen frekanslar ile çalışması gibi yeni ürün ve teknolojileri de yelpazesinde bulunduran Tunstall'ın, kişisel sağlık/güvenlik ve mekan güvenlik sistemlerini bir arada ilk olarak Türk tüketicisine ulaştırdıklarını söylüyor. Kasım İvgen, mutlu, huzurlu, güvenli ve konforlu ev ve iş yaşamı, bağımsız yaşamı sürdürebilme desteği, ihtiyaç anında sağlık, bakım ve sosyal destek ile üyelerinin hayatlarına artı katmayı, konfor getirmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Ülkemizde bir ilk olan ürünler ise saatinde ilacınızı içmenizi hatırlatan ilaç kutusu, düşme dedektörü, acil çağrı dedektörü, kontak temas paspası, epilepsi dedektörü, hareket dedektörü, ikaz çağrı pedi olarak sıralanabilir. Ayrıca mekan dışı güvenlik ürünü MobilAlarm ise hem büyükleri hem de genç ve çocukları büyük bir tehlikeden koruyabilecek küçücük bir alet. Cep telefonu büyüklüğündeki bu parça, kişinin, kendini tehlikede hissettiğinde iki yandaki düğmeye basmasıyla harekete geçiyor ve uyarı gönderiyor. Ülkemizde yaşanan taksici cinayetleri ve kaçırma olayları göz önünde bulundurulduğunda, gerçek bir çözüm olarak Türk tüketicisiyle buluşuyor.

İvgen Sağlık ve Güvenlik'e, www.ivgenmed.com internet adresinden ve 0212 444 49 50 numaralı telefon numarasından ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

İVGEN'in Telebakım Teknolojileri Çözüm Ortağı Ülkeler
İsveç, Norveç, Danimarka, Almanya, Hollanda, İrlanda, İngiltere, Belçika, Avusturya, İsviçre, Fransa, İtalya, İspanya, Yunanistan, Avustralya, ABD, Brezilya, Kuveyt, Lübnan, Suudi Arabistan, Singapur, Birleşik Arap Emirlikleri, Japonya, Kanada, Brunei, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Finlandiya, Polonya, Güney Kıbrıs, Portekiz, Hırvatistan, Rusya, Tayvan, Yeni Zelanda ve Türkiye.


Geri Dön