29 / 04 / 2024

Tura Turizm “En İyi Tur Operatörü” ve “En Yenilikçi Tur Fikri” ödülü aldı!

Tura Turizm “En İyi Tur Operatörü” ve “En Yenilikçi Tur Fikri” ödülü aldı!

TURA Turizm, dünyanın kruvaziyer alanında en saygın kuruluşları arasında yer alan Royal Caribbean Cruises (RCCL) tarafından organize edilen 2014 Tour Operators Conference kapsamında verilen beş ödülün, ikisinin sahibi oldu...



TURA Turizm, dünyanın kruvaziyer alanında en saygın kuruluşları arasında yer alan Royal Caribbean Cruises (RCCL) tarafından organize edilen 2014 Tour Operators Conference kapsamında verilen beş ödülün, ikisinin sahibi oldu.


370 şirket arasında Tura Turizm “En İyi Tur Operatörü” ve “En Yenilikçi Tur Fikri” ödülünün sahibi oldu.


İLHAM VEREN UYGULAMALAR


Uluslararası bir jüri tarafından liderlik, mükemmeliyet, ilham veren yenilikçi ürün ve yaklaşımlar dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda ödül alanlar, 30 Ocak-3 Şubat 2014 tarihleri arasında Amerika’nın Florida eyaletinde gerçekleştirilen “2014 Global Tour Operators Conference” açılışında yapılan bir törenle açıklandı. Tura Turizm, 48 yıllık deneyim ve bilgi birikimini; yaratıcı ve yenilikçi yapısıyla birleştirmesi nedeniyle ödüle layık görüldü.Tura Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Leyla Öner, ödüllerin önemine dikkat çekerek şöyle konuştu: “Hem ‘En İyi Tur Operatörü’ hem de ‘En Yenilikçi Tur’ ödüllerine layık görülmek, diğer bir deyişle tüm çalışmalarımızın takdir topladığını görmek gurur verici. Bu ödüllerin sadece Tura Turizm ailesinin değil, Türk turizm sektörünün de ödülü olduğuna inanıyorum.”



Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön