27 / 04 / 2024

Silverline, Plus X’den En Yenilikçi Marka Ödülü'nü aldı!

Silverline, Plus X’den En Yenilikçi Marka Ödülü'nü aldı!

Silverline, dünyanın en saygın ve prestijli yarışmalarından kabul edilen PLUS X Ödülleri‘nde, “En Yenilikçi Marka“ kategorilerisinde ödül alarak, Plus X Ödül Töreni‘ndeki en saygın ödülün sahibi oldu



Bugüne kadar aynı kategoride bir çok ürüne verilen ödüllerin toplamı olarak, başarı, kalite ve tasarımda istikrar yakalayan markalara özel olarak verilen Plus X “En Yenilikçi Marka“ ödülünün sahibi SILVERLINE adına ödülü kabul eden CEO Mustafa Laçin, bir Türk markası olarak dünya devlerinin arasında yer almaktan büyük gurur duyduklarını belirtti. 


Laçin konuşmasında “ En Yenilikçi Marka“ ödülü, Plus X ödüllerinin en büyüğü olmasının yanı sıra, Silverline’nın inovasyon, yüksek kalite tasarım, kullanım kolaylığı, işlevsellik, ergonomi ve ekoloji alanında yaptığı tüm Ar-Ge çalışmalarının dünya standartlarında ve çoğu dünya markasının üzerinde olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Bugüne kadar aldığımız onlarca ürün ödülünden sonra, markamızın tüm ürünlerimiz adına ödüllendirilmesi bize onur vermiş ve başarılı çalışmalarımızın teyidini oluşturmuştur. Gelecekte de en yenilikçi markalardan biri olarak kalabilmek için aynı sorumluluk ile çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.


Bu yıl Köln’de dokuzuncusu düzenlenen, Endüstri ve Ticaret dünyasının yöneticilerinin, siyaset ve medyanın önde gelen isimlerinin büyük ilgi ile izlediği Plus X Ödül Töreni’nde markalar, şeffaf bir değerlendirme ile bağımsız sektör uzmanı jüri tarafından ödüllendiriliyor. “En Yenilikçi Marka” ödülü, Plus X ödüllerinde ödüllendirilen ürünlerin yanı sıra, bir kategoride en fazla ödül almış ürünlerin markalarına prestij ödülü olarak veriliyor.


Best Of The Best Mührü İle Dünya Çapında Kalitenin Standartları Belirleniyor


Belirli ürün guruplarında, yıllarca süren başarı ve istikrarla onlarca ödül alan markalara verilen Plus X “En Yenilikçi Marka” ödülünün sahibi olan Silverline, ürettiği tüm ürünlerde tasarım ve kalite’yi sunarken, “Best of The Best” mührüne sahip tüketici dostu ürünleriyle kalitesini kanıtlıyor.


Silverline, Plus X’den En Yenilikçi Marka Ödülü nü aldı!


PLUS X ÖDÜLLERİ


32 farklı ulustan ve 41 profesyonel ortaktan gelen 130’dan fazla sektör bagımsız jüri üyesi ve 25 milyon Euro’nun üzerindeki pazarlama kapasitesi ile Plus X Ödulleri, dünyadaki en geniş kapsamlı teknoloji, spor ve yasam tarzı ödül yarışmasıdır. En az bir adet “Plus X” kategorisine giren ürünler, Plus X ödülüne layık görülürler. Ödüllere aday olabilecek ürünlerin, yeni tasarlanmış, yenilikçi teknolojiyi kullanan, farklı tasarımlı ve kullanımı kolay olması gerekmektedir. Bunun yanında, yüksek ergonomi ve çevreci ürün özellikleri, yüksek kaliteli hammaddelerin kullanımı ve ürün ömrünün uzun olması da ödüllere aday olunabilecek diğer kriterlerdir. Yenilikçilik ödülleri, markanın gücünü arttırmak için projelendirilmiştir ve 2011’de 8. Yılını tamamlamıştır.


Geri Dön