27 / 04 / 2024

Tureks Stone'dan banyo ve mutfaklara özel yeni koleksiyon!

Tureks Stone'dan banyo ve mutfaklara özel yeni koleksiyon!

Modern çizgisi, kaliteli üretimi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile doğal taş trendleri belirleyen Tureks Stone; banyo ve mutfaklarında farklılığı arayanlara yepyeni bir koleksiyon sunuyor.



Birbirinden eşsiz renkleri taşın dayanıklılığı ile buluşturan Blend Mozaik Koleksiyonu, görenleri kendisine hayran bıraktırıyor.

Tureks Stone, yeni tasarımları ile mekanlara farklılık katmaya devam ediyor. Tureks Stone’nun yeni koleksiyonu Blend Mozaik, doğal taş dokusu ile banyo ve mutfağınızın ambiyansını değiştiriyor.  Eşsiz renk seçenekleri ile bir çok alternatifi bir arada sunan koleksiyon, banyo ve mutfaklara zengin bir görünüm sağlarken dayanıklılığı sayesinde de güvenli ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor.

Büyük ve küçük ölçekli banyo ve mutfaklar için farklı ebatları olan  koleksiyon’da metrekare fiyatları 25 USD’den başlıyor.

Aynı zamanda farklı renk ve desenlerde mermer lavabo, lavabo tezgah seçenekleri ile de göz kamaştıran Tureks Stone, banyo ve mutfağını yenilemek isteyenleri Tuzla ve Levent’teki showroomuna bekliyor.


Geri Dön