10 / 05 / 2024

Tureks Stone ulaşım

Tureks Stone ulaşım

Tureks Stone soğanın izlerini duvarlara taşıyor. Kaymama özelliği ile ıslak zeminler için de ideal bir malzeme olan kayrak taşlar, özellikle yatak başı, oturma odası, televizyon ünitelerinin arkalarında tercih ediliyor.

Tureks Stone Marble Fuarı'na katıldı!

Tureks Stone, her sene olduğu gibi bu sene de yepyeni koleksiyon ve tasarımlarıyla, İzmir’de düzenlenen MARBLE Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda katılımcıların dikkatlerini üzerine topladı.

Tureks Stone'dan banyo ve mutfaklara özel yeni koleksiyon!

Modern çizgisi, kaliteli üretimi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile doğal taş trendleri belirleyen Tureks Stone; banyo ve mutfaklarında farklılığı arayanlara yepyeni bir koleksiyon sunuyor.

Tureks Stone'dan kişiye özel mutfak tasarımı!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor.

Tureks Stone, her stile uygun çözümler sunuyor!

Dekorasyonda doğal ürünleri tercih edenler, Tureks Stone kayrak taşları ile doğanın şaheserlerini yaşam alanlarına taşıyor. Doğadan çıktığı gibi hiçbir işlemden geçirilmeden uygulanan kayrak taşlar, mekanlarınıza renkli ve zengin bir görünüm kazandırıyor.

Tureks Stone, Skyline koleksiyonu ile mutfaklara vintage esintisi!

Tureks Stone, beyaz ve gri tonları içeren Skyline koleksiyonu ile ferah ve aydınlık mutfaklar yaratıyor. Beş farklı yüzey işleme tekniği ile üretilen Skyline koleksiyonu, sade ve şık görünümü ile algıyı güçlendiriyor.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Tureks Stone şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor!

Tureks Stone'un şömine dekorasyonu için geliştirdiği özgün tasarım, soğuk kış aylarında yaşanan şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor. Tureks Stone'un şömineden yansıyan ateşin kızıllığı ile uyumlu özgün tasarımı, kare formlardan oluşuyor.

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, doğanın tüm renklerini banyolara yansıtıyor. Doğal taşların çarpıcı çizgilerini özgün tasarım anlayışıyla banyo dekorasyonuna kazandıran Tureks Stone, doğallığı tercih edenlere ideal çözümler sunuyor.

Tureks Stone, Glamour koleksiyonuyla fark yaratacak!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, kişiye özel haute couture tasarımı dekorasyona taşıyarak Glamour koleksiyonu ile kişisel tercihlere özel yaşam alanları yaratıyor.

Tureks Stone'dan yeni gri doğal taş serisi!

Tureks Stone, ev ve ofis yaşamının tüm alanlarına uygun tasarım çeşitliliği ile doğal taşların farklı gri renklerini mekanlara taşıyor, dekorasyon tarzlarıyla çarpıcı bir uyum sağlayan özgün kompozisyonlar yaratıyor.

Tureks Stone, ofislerde değişiklik yapmak isteyenlere çözüm sunuyor!

Günün büyük bir kısmını geçirdiğimiz ofisleri yenileme zamanı geldi. Tureks Stone, ofislerde değişiklik yapmak isteyenler için birbirinden şık, modern çözümler sunuyor.

Tureks Stone, evinize doğal taş dekorasyonu sunuyor!

Tureks Stone, günümüzde hala popülaritesini koruyan mozaik ve doğal taş panel koleksiyonları ile evinizde mistik bir hava yaratmanıza imkan veriyor.

Tureks Stone, Dimensions ile mutfak ve banyolara doğallık katıyor!

Mermer sektörünün öncü markası Tureks Stone, Dimensions Koleksiyonu ile banyo ve mutfaklara sıra dışı bir doğallık katıyor. Sıra dışı tasarım anlayışıyla banyo ve mutfaklara benzersiz bir yorum getiren Tureks

Tureks Stone Milano Design Week’te yerini alıyor!

Tasarımları ile her zaman dikkatleri üzerine çeken Tureks Stone, dünyanın moda ve de tasarım başkenti Milano’ da düzenlenecek olan Milano Design Week’ te yerini alıyor.

Tureks Stone ulaşım Haberi

Tureks Stone ulaşım

Tureks Stone, yeni koleksiyonunda yer alan kayrak taşlar ile iç mekanlarınıza doğal güzellik katmaya devam ediyor. Doğadan çıktığı gibi hiçbir işlemden geçirilmeden uygulanan kayrak taşlar, mekanlarınıza renkli ve zengin bir görünüm kazandırıyor.


Doğanın kalbinden gelen kayrak taşlar, evinizin duvar ve zeminlerinde yeniden hayat buluyor. Tureks Stone, yeni koleksiyonunda bulunan kayrak taşlar ile doğanın bütün sadeliğini ve kalitesini yaşam alanlarına taşıyor. Kullanıldığı her yere estetik bir yorum katan koleksiyon, multicolor renk ve doku seçenekleri ile her stile uygun çözümler sunuyor.

Kaymama özelliği ile ıslak zeminler için de ideal bir malzeme olan kayrak taşlar, özellikle yatak başı, oturma odası, televizyon ünitelerinin arkalarında tercih...