27 / 04 / 2024

Tureks Stone Marble Fuarı'na katıldı!

Tureks Stone Marble Fuarı'na katıldı!

Tureks Stone, her sene olduğu gibi bu sene de yepyeni koleksiyon ve tasarımlarıyla, İzmir’de düzenlenen MARBLE Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda katılımcıların dikkatlerini üzerine topladı.



26-29 Mart tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşen, sektörün ilk 3 fuarı arasında yer alan MARBLE Fuarı’nda Tureks Stone, geniş ürün yelpazesi ve şık tasarımları ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Fuarda 3 stant açan Tureks Stone, tamamı  kendi üretimi olan popular mermer çeşitlerini, Waterjet koleksiyonlarını, modern mozaiklerin yer aldığı Mozeks Koleksiyonu’nu ve outlet ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Ayrıca, standa uğrayan ziyaretçiler Tureks Stone yöneticileri ve mimarları tarafından mermer kullanımı hakkında da bilgilendirildi.

Hacimsel olarak küçük mekanlarda açık renk karolar tercih edilmeli

Dekorasyonda ilk olarak dekor yapılacak alanın yapısının dikkate alınması gerektiğini belirten Tureks Stone Yöneticisi Gökçen Anlı, yoğun sirkülasyonlu alanlarda yumuşak yapıda, gözenekli bir taş kullanılmaması gerektiğini, bu tarz yerlerde daha sert ve çizilmez doğal taş döşemeleri yapılması gerektiğini söylerken, karanlık hacimsel olarak küçük mekanları geniş göstermek için ise açık renkler tercih edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Fuar hakkındaki görüşlerini de belirten Anlı, “ Marble Fuarı, mermer ve doğaltaş üreticilerini, yabancı firmaları ve alıcıların buluşma noktası. Tureks Stone olarak bizlerde özel ve yeni tasarımlarımızı, mermer karolarımızı sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle buluşturmaktan ötürü çok mutluyuz. Markamızı çok daha önemli noktalara taşımayı, alanında dünyanın en öncü firmaları yapmak için bu tür organizasyonlarda yerimizi alacağız” dedi.



Geri Dön