27 / 04 / 2024

Cadorna INTERMOB Fuarı'na katıldı!

 Cadorna INTERMOB Fuarı'na katıldı!

2004 yılından beri mobilya sektöründe faaliyette olan Cadorna, 8 yıldır tasarladığı panel, yatak başlığı, kapı, seperatör gibi ürünlerle INTERMOB fuarına katıldı...




Sektörde lider üretici konumuna gelen firma, yenilikçi, sıradışı dekoratif kaplamaları Türk ve Dünya pazarına sunmaya ve öncü bir firma profili çizerek ev ve ofis dekorasyonunda üçüncü boyuta imzasını atmaya devam ediyor. 


4500 m2''si kapalı alan olmak üzere toplam 9000 m2 alanda en yeni teknolojik imkanlarla imalat yapan Cadorna, makine parkuruna ve nitelikli çalışanına yatırım yaparak, güncelliğini korumakta ve ürün çeşitliliğini her dönem arttırmakta.


 Türkiye pazarında oluşturduğu yaygın satış ağı ile pek çok noktaya ulaşmakla birlikte, dünya pazarında da önemli noktalara ulaşarak müşterilerinin özgün projelerine artı değerler katan Cadorna, yeni ve en özgün panel tasarımları ile dünyanın dört bir yanından gelen alıcılarla buluştu. Ahşapla harikalar yaratabilen, 10 metre kanat genişliğindeki 9 metre uzunluğundaki 1940 model BF 109 uçağıyla en dikkat çeken stantta yer alan Cadorna, modern tasarımlarıyla IMOB’da dünya vitrinine çıktı.


 Sektör profesyonellerinin büyük bir ilgiyle takip ettiği ve şirket işbirlikleri için zemin oluşturan IMOB’da konuşan Cadorna Kurucu Ortağı Altan Aktekin “8 yılda hiç durmadan çok çalıştık, çok yol kat ettik, sektördeki her gelişmeyi ve yeniliği işimizin bir parçası haline getirdik. Dekoratif panel imalatında fabrikasyon imalat yapmaya ve her bir proje için kendine özgü model, kalınlık ve ölçüde tasarımlar geliştirmeye devam ediyoruz.  Ahşap denilince üçüncü boyutta onu şekillendiren birçok ürün geliştiriyoruz. Dünyanın en yeni ve en son trendlerini takip ediyoruz. Bugüne kadar ürünlerimizi lake ve pvc ile kaplıyorduk  artık kadife dokulu panelleri de ürün gamımıza ekledik. Her tür dokuyu malzememiz üzerine uygulayacak teknolojik gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.” dedi.


 


Dekorasyonda farklılık ve modernizm yaratmak isteyen, her ev ve ofis için sıra dışı bir mimari ile yaşayan şık yaşam ve iş alanları hazırlayan Cadorna, dünya trendlerini, ergonomi için gerekli malzeme ve dizayn unsurları ile birleştirerek müşteri beklentilerinin ötesine taşıyor.



Geri Dön