28 / 04 / 2024

Çilek Mobilya Home Design and Remodeling Shows fuarına katıldı!

Çilek Mobilya Home Design and Remodeling Shows fuarına katıldı!

Kurulduğu günden bu yana ihracat ve tasarım odaklı bir marka olan Çilek, toplam 66 ülke ve 444 satış noktasında hizmet veriyor. Çilek Mobilya, Miami'de düzenlenen "Home Design and Remodeling Shows" fuarına katıldı.




Açıklamaya göre, 30 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde Miami'de düzenlenen "Home Design and Remodeling Shows" fuarında özgün tasarımlarıyla yer alan Çilek, katılımcılar tarafından ilgi gördü.


Çilek; Black Pirate, Romantic, Flora, Yakut ve Otomobil yataklar gibi modellerini sergilediği fuarda, hem müşterileriyle buluştu hem de dünya standartlarında üretimini yaptığı özel tasarım ürünlerini tanıttı. 


40 yıldır düzenlenen "Miami Home Design and Remodeling Shows" fuarı mobilya, aksesuar, iç tasarım, mutfak, banyo, havuz, spa, gibi birçok ürün ve hizmetleri, tek çatı altında toplayarak müşterileri ile buluşturuyor. Büyük bir çoğunlukla ev sahiplerine hitap eden fuar, markaları direkt olarak müşterilerle bir araya getiriyor. 


Kurulduğu günden bu yana ihracat ve tasarım odaklı bir marka olan Çilek, toplam 66 ülke ve 444 satış noktasında hizmet veriyor. Çok geniş bir coğrafyada hareket etme kabiliyetine sahip olan Çilek, tüm dünyada planlı ve istikrarlı bir büyüme stratejisi ile 2023 yılında 1.100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.


AA


Geri Dön