Taşyapı'nın patronu Emrullah Turanlı: DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda herkesin evi!

İstanbul’da yine Anadolu Yakası’nda Türkiye’nin en büyük şehir içi otelini inşaa edeceklerini söyleyen Emrullah Turanlı otelin 22 dönüm arazi üzerinde 150 bin m2’lik 600 odalı bir proje olduğunu belirtti

Taşyapı’dan Anadolu’ya yatırım atağı


Sektörün lider gayrimenkul markaları arasında yer alan Taşyapı, ilk turizm yatırımı olan DoubleTree by Hilton Istanbul Moda’da düzenlediği basın toplantısında Anadolu’nun 15 ilinden 30 yayını ağırladı. Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı toplantıda Anadolu’da yapmayı planladıkları yeni enerji, inşaat, tarım ve turizm yatırımları hakkında bilgi verdi. 


Yaklaşık 30 yıldır lüks konut projeleri ile sektörün lider gayrimenkul markaları arasında yer alan Taşyapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı Anadolu’da yayın yapan gazete, dergi ve televizyon temsilcileri ile DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda’da bir araya geldi. Bugüne kadar yaptıkları inşaat yatırımları ile ön planda oldukları belirten Emrullah Turanlı, önümüzdeki dönemde Anadolu’nun birçok bölgesinde ihtiyaca göre enerji, inşaat, turizm ve tarım alanlarında yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.




Taşyapı'nın patronu Emrullah Turanlı: DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda herkesin evi!