Turizm

Turizmde Ruslar zirveyi kaptırdı! İki ülke vatandaşları büyük sürpriz yaptı

Türkiye'de turizm sektöründe yıllardan bu yana Rus turistçilerin elinde bulunan ziyaretçi rekoru bu sene ele değiştirdi. Türkiye'ye en çok Almanya'dan turist geldi. Almanya'dan sonra İngiltere de sürpriz yaptı. Özellikle Rus turistlerden umutlu olan turizmci bu sene büyük bir şaşkınlık yaşadı

Türkiye'de havaların ısınmasıyla birlikte oteller de dolmaya başladı. Özellikle Rus turistlerden umutlu olan turizmci bu sene büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çünkü Ruslardan daha çok Almanlar ve İngilizler Türkiye'den tatil talep etti.

RUSYA ÜÇÜNCÜ SIRAYA GERİLEDİ

Antalya'ya, 1 Ocak-30 Nisan döneminde en fazla turist gönderen ülkeler sırasıyla 329 bin 96 misafirle Almanya, 150 bin 944 turistle İngiltere, 143 bin 485 turistle Rusya oldu. Her geçen gün Avrupa pazarından taleplerin artması turizmciyi memnun etti.

"RUSYA PAZARI MAYIS'TA HAREKETLENİR"

Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelin genel müdürü Ali Kızıldağ da 2022 turizm sezonunun Avrupa pazarıyla başladığını, sezonun iyi gittiğini söyledi.

Rusya ile 29 Nisan'da karşılıklı uçuşların yeniden başladığını anlatan Kızıldağ, "Herhangi bir sıkıntı olmazsa mayısta Rusya pazarı hareketli olacaktır. Bütçelenen sayıların gelmesi, sektörü daha da rahatlatacaktır." dedi.

Araç sahiplerini bu kez sevindirecek haber! Akaryakıt fiyatlarına büyük indirim geliyor

Son fırsat! Altın fiyatları resmen çakıldı, uzmanlar uyardı... Gram, tam, yarım ve çeyrek altın...

Sürücüler dikkat! Benzin ve motorine 6 TL indirim müjdesi! Petrol Ofisi, Opet, BP ve Shell 4 Mayıs 2022 fiyat listesi!