02 / 05 / 2024

Türk insanı gayrimenkul yatırımını seviyor!

Türk insanı gayrimenkul yatırımını seviyor!

Mahall Ankara Satış ve Pazarlama Müdürü Nihan Özdemir, ev sahibi olmak isteyenlerin tercihlerini ulaşımı kolay, otopark problemi olmayan, güvenlikli, yeni ve sosyal alanlara yakın konutlardan yana kullandığını vurguladı.




Marka proje trendleri hakkında görüş bildiren Mahall  Ankara  Satış ve Pazarlama Müdürü Nihan Özdemir, ev sahibi olmak isteyenlerin tercihlerini ulaşımı kolay, otopark problemi olmayan, güvenlikli, yeni ve sosyal alanlara yakın konutlardan yana kullandığını vurguladı. Yatırımcıların ise kısa sürede yüksek getiri sağlayan, yatırım değeri olan ürünlere yöneldiğini ifade eden Özdemir; konuya "Türk insanı gayrimenkule yatırım yapmayı seviyor. Bu şekilde bir eğilim, kısa vadede en fazla getiri düşüncesiyle birleşince; erişilebilir rakamlarla süresi uzun olmayan ve farklılık yaratan projelere talep artıyor" yorumunu getirdi. Günümüzde, gayrimenkul alanındaki yatırımlar arttıkça yatırımcıların da daha seçici davranmaya başladığını kaydeden Özdemir; sözlerini şu analizlerle noktaladı: "Bugünün yatırımcıları, birbirinin aynısı projelerde olmaktansa farklılık yaratan ve hem estetik hem de yatırım değeri ile diğer projelerden ayrışan konseptleri tercih ediyor. Yeni trendlere ve yaşam modellerine göre geliştirilen yenilikçi ve sürdürülebilir yapılar, rakiplerinden farklılaşıyor. Bu projeleri tercih edenler, söz konusu konsepti ve bu yaşam stilini benimseyenlerden oluşuyor. Böylece kent mimarisi sosyal yaşamı etkiliyor ve yeni yaşam tarzları oluşuyor.


TÜRKERLER İnşaat, ilk defa konut, ofis, otel ve alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü bir karma projeyi hayata geçiriyor. Kent mimarisiyle uyumlu, özellikleriyle şehre değer katan, değişen ihtiyaçlara yanıt verebilen, teknolojik altyapısı güçlü, sosyal alanları, otoparkı ve ulaşım olanaklarıyla sakinlerinin yaşamını kolaylaştıran çözümler üreten Mahall Ankara; eskilerin mahalle sıcaklığını yaşatma temasıyla planlandı. Proje çerçevesinde Mahall Ankara'da 315 ofis, 246 konut, 191 home ofis, 78 city süite, otel ve 64 adet mağaza bulunuyor. 3 bin metrekarelik açık ve kapalı spor tesisleri, 2 bin 739 araç kapasiteli kapalı otoparkı, yürüyüş yollan, çocuk oyun alanları, mağazalar, cafe ve restoranlan ile canlı bir sosyal yaşam imkanı da sunan Mahall Ankara'da 16 farklı daire tipi yer alıyor. 


Forbes Ek 



Geri Dön