Genel

Türk mutfaklarına Nolte Home Studio dokunuşu

Sıradışı tasarımlarıyla dikkat çeken Alman Nolte markası Türkiye"de açtığı Nolte Home Studio mağazalar zinciriyle koleksiyonunu İstanbullulara sundu

Birbirinden fonksiyonel mutfak tasarımlarıyla tanınan Alman Nolte, Türkiye"de açtığı Nolte Home Studio mağazalar zincirinde tüm koleksiyonunu İstanbulluların beğenisine sundu. Mutfak dışında yatak odası tasarımları da olan Nolte, mutfaklar için tasarladığı çekmece ve dolap sistemleri ile de kullanım açısından farklılık oluşturuyor.

Günümüzde mutfakların yaşam alanı olması, kullanılan ürünlerde uyum sağlanmasını zorunlu hale getirdi. Mutfakta vakit geçirirken aradıklarına bir çırpıda ve kolayca ulaşmak isteyen hanımlar için yola çıkan Nolte, pratik, estetik çekmece ve dolap sistemleri kurguladı.        

Nolte"den mutfaklara yeni bir düzen...
Nolte, modern dolap sistemleri ile günlük mutfak yaşamına düzen getirdi. Planlanmış sürgülü kasalar ve çekmeceler, iç düzenlemeler ve detaylar mutfağı en verimli şekilde kullanmayı sağlarken fazla çaba harcamadan mutfakta istenilen eşyalara ulaşmayı kolaylaştırdı.

80 kg taşıma kapasiteli çekmeceler
Nolte"nin ComfortLine düzenleme sistemi ile çatal bıçak ve porselen takımlarını, tencereleri yerleştirmekte sorun olmaktan çıktı. Değişken raf yükseklikleri ve geniş hacimli çekmeceler ile büyük boyutlardaki objeler bile çekmecelerdeki yerini aldı. Yan çerçevelerin yüksekliği ve geniş çekmecelerin 80 kiloya kadar taşıma kapasitesi ile içecek kasaları bile artık mutfakta kendine yer buldu. Farklı tezgah derinliklerine de uyabilen çekmeceli dolaplar, 75 cm"lik tezgahlarda fazladan yüzde 35 ek depolama alanı sağladı.

Milliyet Emlak