27 / 04 / 2024

Türk SİHA'ları kapış kapış! Bir ülke daha aldı

Türk SİHA'ları kapış kapış! Bir ülke daha aldı

Kırgızistan Cumhurbaşkanlığı Basın Servisi Başkanı Daiyrbek Orunbekov, Kırgızistan’ın ANKA Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) tedarik ettiğini duyurdu. İşte tüm detaylar...



Şu ana kadar Bayraktar TB2, AKINCI ve AKSUNGUR tipi SİHA’ları tedarik ettiği bilinen Kırgızistan, son olarak ANKA SİHA da tedarik ettiğini duyurdu. Daiyrbek Orunbekov tarafından yapılan bu açıklama ile birlikte Kırgızistan, TUSAŞ ve BAYKAR tarafından üretilen bütün SİHA’lardan tedarik etti.

Orunbekov yaptığı açıklamada, “Kırgızistan; Bayraktar TB2, Aksungur, Akıncı ve Anka gibi modern askeri teçhizatları satın aldı.” ifadeleri kullanıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön