18 / 05 / 2024

Türk Telekom Arena Stadı çimlendiriliyor!

Türk Telekom Arena Stadı çimlendiriliyor!

Açılışı 29 Ekim’den 15 Ocak’a ertelenen Türk Telekom Arena Stadı, çarşamba günü çimlerine kavuşuyor. Stattan sorumlu yönetici Işın Çelebi, “29 Ekim’de prosedür



Karabükspor maçı sonrası başlayan kaos ortamını durdurmak için Başkan Adnan Polat’ın harekete geçtiği belirtildi. Karabükspor maçından önce yaşanan Servet-Rijkaard gerginliği ve takımın kötü gidişini durdurmak isteyen Galatasaray Başkanı, kendi özel işleri ile ilgili 20’ye yakın iş dosyası ve kulüple alakalı farklı dosyaların içinde bulunduğu 2 koliyi bile Florya Metin Oktay Tesisleri’ne getirtti. Ankaragücü ve Fenerbahçe maçları bitene kadar sabah 09.00’dan akşam 20.00’a kadar futbolcular ve teknik heyet ile birlikte zaman geçirme kararı alan Polat’ın, 2 haftada alınacak 6 puanın önemini bildiği için böyle davrandığı belirtildi. Adnan Polat’ın, Florya’da yapacağı ilk toplantının ise teknik direktör Frank Rijkaard ve ekibi ile bugün gerçekleşeceği öğrenildi. Her salı yapılan yönetim toplantısının tesislerde gerçekleşeceği, Polat’ın sadece çarşamba günkü divan kurulu toplantısı ve cumartesi yapılacak tüzük tadili toplantısı için tesislerden ayrılmayı düşündüğü belirtildi.

Hagi Kuşadası’nda

Galatasaray tarihinin efsane isimlerinden Gheorghe Hagi, dün akşam Kuşadası Galatasaraylılar Derneği’nin gala gecesine katıldı. Kendisini bekleyen sarı-kırmızılı taraftarlarca tezahüratlarla karşılanan Hagi, Charisma Deluxe Otel’deki kutlamanın en dikkat çekici ismi olurken, Lig TV ve GS TV dışında hiçbir kuruluşa röportaj vermedi.

Telekom Arena çimlendiriliyor

Açılışı 29 Ekim’den 15 Ocak’a ertelenen Türk Telekom Arena Stadı, çarşamba günü çimlerine kavuşuyor. Stattan sorumlu yönetici Işın Çelebi, “29 Ekim’de prosedür gereği bir açılış yapacağız ama bu resmi açılış olmayacak. Resmi açılış 15 Ocak’ta gerçekleşecek. Stadın çimleri planlanan zamanda yerleştirilecek ve olması gereken çalışmalar hızla yapılacak. Taraftarımız hiç merak etmesin. Galatasaray’ın büyüklüğüne yakışır bir stat yapıyoruz. Bitince herkes büyülenecek” diye konuştu.
Star


Geri Dön