06 / 07 / 2024

Türk Telekom Arena'da Bon Jovi sahne alacak!

Türk Telekom Arena'da Bon Jovi sahne alacak!

50 ülke 2 bin 700 konser veren Bon Jovi, İstanbul konserine 1 Boeing 747 ve 65 tır dolusu show malzemesi ile geliyor. Bu arada geçen yıl İnönü Stadyumu'nda gerçekleşen ve Metallica'nın sahne aldığı Sonisphere festivalinin ikincisi haziran ayında gerçekleş



İnşaatından açılışına kadar her aşamasında ayrı bir olay olan Türk Telekom Arena için Galatasaray yönetiminin en büyük savı "Burasını bir yaşam merkezi haline getireceğiz" sözleriydi. Görünen o ki, Galatasaray yönetiminin bu iddiası boşa çıkmayacak. Purple Concerts tarafından organize edilen Bon Jovi Konseri Türk Telekom Arena'da açıklanan ilk organizasyon oldu. Greatest Hits Tour kapsamında ülkemize gelecek Bon Jovi, 8 Temmuz 2011'de 18 yıl sonra tekrar İstanbul'da sahne alacak.

Dünya çapında 125 milyon albüm satışına ulaşarak, 50 ülke 2 bin 700 konser veren Bon Jovi, İstanbul konserine 1 Boeing 747 ve 65 tır dolusu show malzemesi ile geliyor. Bu arada geçen yıl İnönü Stadyumu'nda gerçekleşen ve Metallica'nın sahne aldığı Sonisphere festivalinin ikincisi haziran ayında gerçekleşecek. Yine dünyaca ünlü grupların sahne alacağı festival için ortalıkta Türk Telekom Arena laflan dolaşsa da, iki gün festivalin yeri konusunda resmi bir açıklama yapılmış değil.

Ekonomist


Geri Dön