Genel

Türk Telekom'dan 200 TL'ye Prime Basın Tarifesi geliyor!

Türk Telekom basın mensuplarının iletişim ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, yurt içi ve yurt dışına yönelik hem avantajlı fiyatlar hem de kapsamlı hizmetler içeren “Türk Telekom Prime Basın Tarifesi”ni kullanıma sunduğunu açıkladı.

Şirket tarafından yapılan açıklama kapsamında, "Türk Telekom Prime Basın Tarifesi" aylık 40 GB internet, Türk Telekom mobil ve sabit hatlarla sınırsız ve her yöne 1000 dakika konuşma, 1000 SMS içerdiği belirtildi.

Türk Telekom basın mensuplarının yoğun çalışma temposunu ve haber üretim süreçlerindeki iletişim ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, yurt içi ve yurt dışına yönelik hem avantajlı fiyatlar hem de kapsamlı hizmetleri de içeren "Türk Telekom Prime Basın Tarifesi"ni kullanıma sunduğunu duyurdu.

Şirketten yapılan açıklama doğrultusunda, "Türk Telekom Prime Basın Tarifesi" aylık 40 GB internet, Türk Telekom mobil ve sabit hatlarla sınırsız ve her yöne 1000 dakika konuşma, 1000 SMS içeriyor. İlk 2 fatura dönemi ücretsiz olan bu teklif 12 ay taahhütle aylık 200 liraya kullanılabilecek.

Tarifeye gelen Basın Mensupları, her ay 7 gün yurt dışında 57 ülkede tarifelerini ücretsiz kullanma hakkından ve Prime dünyasının kahveden seyahate, giyimden eğlenceye kadar tüm ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Türk Telekom’dan internet tarifesine yeni zam!

İŞKUR açıkladı! Türk Telekom Elektrik-Elektronik Mühendisi, Elektrik-Elektronik Teknikeri alımı yapacak...

Türk Telekom açıkladı! Türk Telekom 3 ünvanda personel alımı yapacak...

Türk Telekom Prime'dan evde internet kullanıcılarına özel kampanya!