28 / 04 / 2024

Türk Telekom'dan emeklilere duyuru! Bu banka üzerinden maaş alanlara 80 TL'lik paket satışı!

Türk Telekom'dan emeklilere duyuru! Bu banka üzerinden maaş alanlara 80 TL'lik paket satışı!

Türk Telekom emekliler için yeni bir kampanya ile geldi. Yapılan açıklamaya göre o bankadan maaş alanlar için indirimli tarifelerden yararlanmak da mümkün olabilecek. Peki hangi banka ile iş birliği yapıldı?



Türk Telekom her kesime uygun tarifelerini arttırmaya devam ediyor. Bu anlamda yapmış olduğu yeni kampanyada emeklilerin maaş aldığı banka eğer anlaşmalı bankası ise indirimli paketten faydalanmak kolay olacak. Türk Telekom ve anlaşmalı banka hakkında merak edilen her şey haberimizin devamında sizlerle olacak…

Türk Telekom dan emeklilere duyuru! Bu banka üzerinden maaş alanlara 80 TL lik paket satışı!

Türk Telekom ve Ziraat Bankası emekliler için duyurdu

Türk Telekom ve Ziraat Bankası milyonlarca kullanıcıya sahip olmasıyla hemen herkes tarafından biliniyor. Şimdi bu iki kuruluş emekliler için iş birliğine imza attı. Son zamanlarda yaşanılan abonelik tarifelerinde yaşanılan artışların en çok emekli maaşıyla geçinmeye çalışan kişileri etkilemesi nedeniyle kampanya da onlar için geldi. Yapılan açıklamaya göre Ziraat Bankasından emekli maaşını alanlar için Türk Telekom 5GB internet, 750 dakika ve 750 SMS için yalnızca 80 TL ödeyecek. Aynı zamanda Türk Telekomlular ile sınırsız konuşma imkanına da sahip olunacak. Bu kampanya 1 yıl boyunca Türk Telekom Ziraat kampanyasında kalmak için taahhüt veren kişiler için geçerli olacaktır.


    Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
    Geri Dön