28 / 04 / 2024

Türk Telekom'dan İstanbul ilçelerine duyuru! Eğer internet kullanıcısı iseniz bu duyuru sizi ilgilendiriyor!

Türk Telekom'dan İstanbul ilçelerine duyuru! Eğer internet kullanıcısı iseniz bu duyuru sizi ilgilendiriyor!

İstanbul’da yer alan Türk Telekom aboneleri için dikkat edilmesi gereken bir uyarı yapıldı. Bu ilçeler içerisindeki Türk Telekom için dikkat!



Büyük bir kitlesi bulunan Türk Telekom markası interneti ile ilgili bir uyarı gündemde yerini alıyor. İstanbullu kişileri ilgilendiren bu duruma karşı pek çok detay haberimizde yer alıyor..

İstanbul’da bulunan kişiler için Türk Telekom uyarısı meydana getiriliyor. Peki bu uyarılar karşısında dikkat edilmesi gereken ne? İşte detaylar..

 Türk Telekom dan İstanbul ilçelerine duyuru! Eğer internet kullanıcısı iseniz bu duyuru sizi ilgilendiriyor!

Eğer Türk Telekom abonesi iseniz dikkat!

Türk Telekom sayfası üzerinden yapılan açıklama ile birlikte internet sitesinde yapılan açıklamalar azında İstanbul’da planlı çalışmalar gerçekleşecek. Mevcut bölgeler ve saatleri paylaşıldı. Gerçekleşen plancının çalışma doğrultusunda İstanbul Avrupa yakası içerisinde 31 Mayıs tarihinde yapılması bekleniyor. Başakşehir ilçesi dahilinde hizmet kalitesi artışı doğrultusunda yapılan çalışma ile birlikte bunun saat 06.00 ‘da çalışma yapılacağı ifade ediliyor.

Gerçekleşecek olan çalışmalar 8 Haziran tarihinde meydana gelecek. Büyükçekmece’de gerçekleşecek olan bu çalışma hizmet kalitesinin artırılması amacıyla gerçekleştirilecek. İlk olarak 2 Haziran tarihinde planlı bir çalışma meydana gelecek. Aynı zamanda Fatih ilçesinde de bu durumda çalışmalar yapılması bekleniyor. Bunun ise 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirilmesi ifade ediliyor. Son olarak Üsküdar ilçesinde kalitenin arttırılması amacıyla 06.00 saatinden önce 1 Haziran tarihinde planlı bir çalışma yapılması bekleniyor.

 


Geri Dön