02 / 05 / 2024

Türk Telekom’dan yaza özel kampanya! 50 GB’lık paketin aylık fiyatı 80 liradan satılıyor!

Türk Telekom’dan yaza özel kampanya! 50 GB’lık paketin aylık fiyatı 80 liradan satılıyor!

Türk Telekom, faturasız hat kullanan müşterilerine özel yeni bir kampanyaya başladı. Yaz dönemine özel üç aylık olan paketlerin avantajlı fiyatlardan sunulduğu belirtildi.



Türk Telekom, müşterileri için özel bir kampanyaya başladığını duyurdu. Faturasız yeni hat alan mobil müşterileri için yaz dönemine özel üç aylık paketler sunmaya başlayan şirket, bu paketleri avantajlı fiyatlardan sunuyor.

Yeni hat alan mobil müşteriler için hazırlanan kampanyalar faturasız hat sahiplerini ilgilendiriyor. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, yeni mobil faturasız hat sahibi olan Türk Telekom müşterilerinin, yakmayan paketlerle yaz boyunca paket alma derdinden kurtulacağı belirtildi.

Yeni kampanyalardan yararlanmak isteyenlerin Türk Telekom mağazalarından ve mobil uygulama üzerinden avantajlı paketlerden alabileceği kaydedildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön