27 / 04 / 2024

Türkan Şoray Bebek’teki villasını 10.5 milyon dolara sattı!

Türkan Şoray Bebek’teki villasını 10.5 milyon dolara sattı!

Usta oyuncu Türkan Şoray Bebek’teki deniz manzaralı villasını 10.5 milyon dolara sattı. Şoray aldığı paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya’da bir sitede yeni bir villa aldı.



Geride bıraktığımız şubat ayında, hakkında Bebek’teki deniz manzaralı villasını satışa çıkardığı haberleri yapılan Türkan Şoray bu iddialarla ilgili açıklama yapmış, satış konusunda söylenilen 15 milyon lira tutarını yalanlayarak, “Benim evimin fiyatı o kadar az değil 15 milyon dolar” demişti.


Ancak aradan zaman geçmesine rağmen Türkan Şoray’ın istediği rakam verilmeyince Türk sinemasının Sultanı evini istediği bedelin çok daha altında satmak zorunda kaldı. Bunun sebebi olaraksa, Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’la çektiği ‘Uzaklarda Arama’ filmi gösteriliyor. Film gişede hüsran yaşayınca ve beş haftada sadece 87 bin kişiye ulaşınca, Türkan Şoray filmin masraflarını karşılayabilmek adına Bebek’teki villasını 10.5 milyon dolara satmış.


Usta oyuncu aldığı paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya’da bir sitede yeni bir villa alırken, geriye kalan parayla da ‘Uzaklarda Arama’ filmi nedeniyle yaptığı borçları ödemiş.


Türkan Şoray Bebek'teki villasını 15 milyon TL'ye satıyor!


Sözcü


Bu haber Akşam'da şöyle yer aldı:


Villasını 15 milyon dolara satışa çıkaran Türkan Şoray, değerinin çok altında bir fiyata alıcı buldu. Bebek'teki villa 10.5 milyon dolara satıldı.


Türkan Şoray yıllardır yaşadığı, anılarla dolu Bebek sırtlarındaki Boğaz manzaralı villasını satışa çıkarmıştı. Üç katlı evine 15 milyon dolar isteyen Şoray’ın bu kararı evde asansör olmadığı için aldığı söylenmişti. Uçankuş TV’nin haberine göre oyuncu evini 10.5 milyon dolara sattı. Oyuncu 6 milyon dolara Tarabya’da bir siteden yeni bir villa aldı.  



Akşam




Bu haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, ‘Uzaklarda Arama’ filmi nedeniyle yaptığı borçları ödemek için Bebek’teki deniz manzaralı villasını 10.5 milyon dolara sattı.



Yeşilçam’ın sultanı Türkan Şoray, şubat ayında satışa çıkardığı Bebek’teki deniz manzaralı villasını 10.5 milyon dolara sattı. Şoray, bu paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya’da site içerisinde yeni bir villa aldı. Geri kalan 4.5 milyon dolarla da ‘Uzaklarda Arama’ filmi nedeniyle yaptığı borçlarını ödedi.


O KADAR UCUZ DEĞİL!


Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’la çektiği ‘Uzaklarda Arama’ filmi gişede batmış ve 5 haftada sadece 87 bin kişi tarafından izlenmişti. Türkan Şoray, film yüzünden yaptığı borçlarını ödemek için evini satışa çıkarmak zorunda kalmıştı. Piyasada konuşulan evin 15 milyon liraya satışa çıkarıldığı iddiasını yalanlayan Şoray, “Benim evimin fiyatı o kadar az değil, 15 milyon dolar” demişti. Ünlü oyuncu, 4 ay sonra evini 10.5 milyon dolara sattı ve tüm borçlarını ödedi. 


Star



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Türkan Şoray evini 10.5 milyon dolara sattı. Oyuncu 6 milyon dolara Tarabya’da bir siteden yeni bir villa aldı.


Türkan Şoray yıllardır yaşadığı, anılarla dolu Bebek sırtlarındaki Boğaz manzaralı villasını satışa çıkarmıştı. Üç katlı evine 15 milyon dolar isteyen Şoray’ın bu kararı evde asansör olmadığı için aldığı söylenmişti. Uçankuş TV’nin haberine göre oyuncu evini 10.5 milyon dolara sattı. Oyuncu 6 milyon dolara Tarabya’da bir siteden yeni bir villa aldı. 


Milliyet


Haber Takvim'de şu şekilde yer aldı


Yeşilçam'ın usta ismi Türkan Şoray, rahat bir nefes aldı. Sultan, kızı Yağmur Ünal'la çektiği 'Uzaklarda Arama' filmi yüzünden maddi krize girdi. Filme sponsor olması için işadamı Mehmet Ali Yılmaz'la anlaşan Türkan Şoray, projenin sadece 87 bin kişi tarafından izlenmesiyle Yılmaz'a olan 6 milyon liralık borcunu ödeyemedi. Sultan, bunun üzerine de Bebek'teki villasını satışa çıkardı. Lüks villa, 4 ayın sonunda 10 milyon 500 bin dolara alıcı buldu. Türkan Şoray, paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya'da bir sitede yeni bir villa aldı. Usta sanatçı, uçankuş'un haberine göre kalan 4 buçuk milyon dolarla Yılmaz'a borcunu ödedi. Şoray'ın sattığı Bebek'teki evi, Rüçhan Adlı'yla yaşadığı 20 yıllık aşkın hediyesiydi.


HATIRASI BÜYÜKTÜ 

Adlı ile 22 yıl bu evde yaşayan Sultan, Cihan Ünal ile evlendikten sonra villadan ayrıldı. Usta sanatçı, boşanınca Bebek'teki evine döndü. Rüçhan Adlı'nın vefatından sonra Adlı'nın torunları, Türkan Şoray'dan evin yarı fiyatını istedi. Rüçhan Adlı, evin yarısının tapusunu Türkan Şoray'a verdiği için Sultan, evin tamamına sahip olmak için o dönem çok sayıda reklam ve projede çalışmak zorunda kalmıştı...



Takvim




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Türkan Şoray’ın borçlarını ödeyebilmek için Bebek’teki villasını sattığı iddia edildi.


İddialara göre “Uzaklarda Arama” ile gişede istediği başarıya ulaşamayan ünlü sanatçı, film yüzünden yaptığı borçları ödemek için evini 10.5 milyon dolara sattı.

Usta oyuncunun aldığı paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya’da bir sitede yeni bir villa aldığı geri kalanıyla borçları ödediği öne sürüldü. Evi satışa çıkardığını doğrulayan Şoray “Evimle ilgili gündemi meşgul etmek istemiyorum. Bu benim özel meselem” dedi.


"BORCUMUZ YOK"


Yağmur Ünal , “Biz evi uzun yıllardır değiştirmeyi düşünüyoruz. Ev gereğinden fazla büyük. Asansörü olan bir ev arıyoruz. Henüz bir ev almadık. Allah’a şükür borcumuz yok” dedi.


Türkan Şoray'ın kızı Yağmur ile birlikte yaşadığı ev boğaz manzaralıydı.



Habertürk


Geri Dön