10 / 05 / 2024

Türkan Şoray villasını sattı mı

Türkan Şoray villasını sattı mı

Usta oyuncu Türkan Şoray Bebek’teki deniz manzaralı villasını 10.5 milyon dolara sattı. Şoray aldığı paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya’da bir sitede yeni bir villa aldı.

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Esra Oflaz Bodrum'daki villasını kiraya verdi!

Sabah Gazetesi köşe yazarların Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında iş insanı Esra Oflaz'ın Bodrum'daki villasını kime kiraladığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Hande Erçel Beykoz'daki villasını dekore ettirdi!

Dizi ve reklamlardan elde ettiği tüm kazancı gayrimenkule yatıran güzel oyuncu Hande Erçel, Beykoz'daki villasını dekore ettirdi Erçel Instagram üzerinden reklam paylaşımı yaparak Beykoz'daki villasının dekorasyonunu bedavaya getirdi. 

Ceylan lüks villasını satıyor! 

Şarkıcı Ceylan 2017'da Bodrum Yalıkavak'ta satın aldığı lüks villasını satılığa çıkardı. Ünlü türkücü villası için 7 milyon TL istiyor.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi’deki villasını kiracısına sattı!

Mustafa Sandal, Çubuklu Vadi’de bulunan dört katlı villasını 4 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Sandal, 650 metrekare büyüklüğündeki villası kiracısına 3 milyon dolara sattı. 

Çağla Şikel Balmumcu’daki 11 milyon liralık villasını satmaktan vazgeçti!

2 çocuk annesi model ve sunucu Çağla Şikel, Balmumcu’da bulunan 11 milyon liralık villasını satılığa çıkarmıştı. Şikel, 800 metrekarelik villasını satmaktan vazgeçti. 

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi 2020'de tamamlanacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, inşaatı yüzde 80 oranında tamamlanan ve 2020 yılının ilk aylarında hizmete açılacak olan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi.

Türkan Şoray villasını sattı mı Haberi

Türkan Şoray villasını sattı mı

Geride bıraktığımız şubat ayında, hakkında Bebek’teki deniz manzaralı villasını satışa çıkardığı haberleri yapılan Türkan Şoray bu iddialarla ilgili açıklama yapmış, satış konusunda söylenilen 15 milyon lira tutarını yalanlayarak, “Benim evimin fiyatı o kadar az değil 15 milyon dolar” demişti.


Ancak aradan zaman geçmesine rağmen Türkan Şoray’ın istediği rakam verilmeyince Türk sinemasının Sultanı evini istediği bedelin çok daha altında satmak zorunda kaldı. Bunun sebebi olaraksa, Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’la çektiği ‘Uzaklarda Arama’ filmi gösteriliyor. Film gişede hüsran yaşayınca ve beş haftada sadece 87 bin kişiye ulaşınca, Türkan Şoray filmin masraflarını karşılayabilmek adına Bebek’teki villasını 10.5 milyon dolara satmış.


Usta oyuncu aldığı paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya’da bir sitede yeni bir villa alırken, geriye kalan parayla da ‘Uzaklarda Arama’ filmi nedeniyle yaptığı borçları...