06 / 05 / 2024

Turkcell 1046 bayisini yeniledi

Turkcell 1046 bayisini yeniledi

Turkcell 1046 mağazada değişime 7 bin satış elemanını uzmanlaştırarak başladı. İletişim Merkezi'nde şarj ve telefon yedeklemeyle müşterilerin derdini çözerek, dış cephesini de yeniledi



Turkcell iletişim ve teknoloji perakendeciliğinde en ciddi adımı 1046 bayisini yenileyerek başladı. Bayilerdeki 7 bin satış elemanına eğitimle uzmanlaştıran Turkcell, mağazaların içini kokusundan teknolojik çözüme ve interaktif bilgi ekranlarıyla yeniledi. Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın 1046 bayide yeniliklere önce eğitimle içeriden başladıklarını belirterek, "2 yılda sınıf içi eğitimin yanı sıra, e-learning, m-learning, alive gibi uzaktan erişilebilir sistemler kullanarak toplam 450 bin saat eğitim verdik. Önce işlerinde uzmanlaşmalarını sağladık sonra şarj ve yedekleme cihazları ile mağazaları çözüm merkezi yaptık. Artık bayiler sadece cep telefonu satışı yapmıyorlar, dizüstü bilgisayardan servislere kadar iletişim uzmanı olarak Turkcell müşterilerine destek oluyorlar" diye konuştu. Sayın, ayda ortalama 10 milyon Turkcell'linin 30 milyon işlem yaptığı mağazalarda Sıra-Matik'le numara alarak, sıra kaybetme endişesi taşımadan ürün ve servisleri inceleme imkânı da bulacağını kaydederek sözlerine şöyle devam etti: "Turkcell müşterileri TİM'lerde gnçtrkcll üzerinden yapılan müzik yayınını dinleyerek, dünyanın üç büyük parfüm üreticisinden biri olan İsviçreli Firmenich firmasının Turkcell için ürettiği özel koku ile su ve kahve ikramı eşliğinde tüm iletişim ve teknoloji ihtiyacına uzman personelden hizmet alarak cevap bulacak."

Cepler 15 dakikada şarj olacak
ARTIK Turkcell müşterileri görünümü, dekorasyonu ve hizmet anlayışıyla standart hale getirilen TİM'lerde; ihtiyaçlarıyla ilgili tüm seçenekleri bir arada görecek, gerçek ürünleri test ederek üst kalitede müşteri deneyimi yaşayacak. Dünyadaki operatör mağazaları içinde ilk kez ve sadece TİM'lerde olan Hızlı Şarj Cihazıyla "şarjım bitiyor" stresinden kurtularak 15 dakikada telefonunu şarj edip iletişimini kesintisiz sürdürebilecek.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Turkcell bin 46 TİM'i 125 milyona yeniledi

Turkcell 125 milyon TL'lik yatırımla Türkiye çapındaki 1046 Turkcell İletişim Merkezi'ni (TİM) yeniledi.

Türkiye çapında 1046 mağazasıyla iletişim sektörünün en büyük zinciri olan TİM'lerde beş duyuya hitap eden bir düzenleme yaparak teknoloji ve deneyim, hizmet merkezi haline dönüştüren Turkcell, yenilikleri kamuoyuyla paylaştı. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, mağazaların ortalama büyüklüğünü 55 metrekareden 65 metrekareye çekerek 71 bin metrekare alan yarattıklarını belirtti. TİM'lerdeki 7 bin çalışanın “hizmet ve deneyim odaklı” anlayışla yardımcı olacağını da vurgulayan Sayın “Bizim için teknoloji müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak” dedi.
Star


Geri Dön