İş Fırsatları

Türkiye Belediyeler Birliği personel alımı yapacağını duyurdu!

Türkiye Belediyeler Birliği Personel A.Ş tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Buan göre, başvuru şartları neler? Başvuru için gerekli belgeler neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Türkiye Belediyeler Birliği Personel A.Ş tarafından istihdam edilmek üzere proje ve finans uzmanı personel alımı yapılacağı duyuruldu. aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; başvuru şartları neler? Başvuru için gerekli belgeler neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL ALACAK

1- İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4'üncü maddesinde yer alan şartları sağlaması gerekiyor.

2- En az dört yıllık lisans eğitimi veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, Fen ve Edebiyat, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik fakülteleri ile fakültelerin Avrupa Birliği ve Yerel Yönetimler bölümleri ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakültelerden mezun olması lazımdır.

3- Sınav başvurusunun son günü itibariyle geçerliliğe sahip Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı'ndan (YDS) İngilizce dilinde en az (B) düzeyinde puan almış olmak veya buna denk kabul edilen uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak veya İngilizce dilince hazırlık okumuş olmak ve yukarıda belirtilen lisans programlarını öğretim dili İngilizce olarak tamamlamış olmak.(Yabancı dil puan veya seviye değerlendirmeleri ÖSYM Başkanlığının yabancı dil sınavları eş değerlikleri tablosuna göre yapılacaktır. Yabancı dil yeterliliğine ilişkin belgelerden YDS belgesinin geçerlilik süresi 5 yıl, diğer belgelerin geçerlilik süresi ise 2 yıldır.),

4- Son başvuru tarihi itibariyle otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak.

5- Yurtiçi ve yurtdışı seyahat kısıtı olmamak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?

Diploma veya Mezuniyet Belgesi, Özgeçmiş (CV)

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Başvurular sadece elektronik ortamda yapılacak olup, en geç 23/08/2024 Cuma günü saat 17.00'a kadar istenilen belgelerle beraber basvuru@tbb.gov.tr adresine gönderme yoluyla yapılacaktır. Kılavuz: https://media.iskur.gov.tr/92829/tbb-22.pdf

KARDEMİR 160 personel alacağını duyurdu! Hangi kadrolara alım yapılcak? 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak...

Yapı Kredi personel alımı yapacağını duyurdu!