29 / 04 / 2024

Türkiye Designer Outlet projesi için çalışmalar başladı!

Türkiye Designer Outlet projesi için çalışmalar başladı!

Türkiye'nin ilk ve kapsamlı ' designer outlet ' projesi hayata geçirilecek. Dünyaca ünlü Emaar Türkiye firması, 125 milyon dolarlık yatırım bedeli ile proje için çalışmalara başladı.



125 MİLYONLUK PROJE 


Dünyaca ünlü Emaar Properties PJSC'nin ülke iştiraki olan Emaar Türkiye, yeni yatırım için kolları sıvadı. Firma, Türkiye'nin ilk ve kapsamlı Designer Outlet'ini hayata geçirecek. Proje, 125 milyon dolarlık yatırım bedeliyle dikkat çekiyor. 

Emaar Türkiye, Designer Outlet projesi için İtalyan FINGEN'in grup şirketleri RDM, FINGEN Group ve JM Investments ortaklığıyla çalışıyor. 


Türkiye'nin ilk designer outleti olan Florentia Village dünyanın dört bir tarafından prestijli markaları bir araya getiriyor. 45 bin metrekarelik brüt kiralanabilir alana sahip projenin inşaatına 2015'in ilk çeyreğinde başlanacak. Ük fazm ise 2016 yılı Haziran aymda açılması planlanıyor. 


MARKALARIN OUTLETİ 


Emaar'ın Regional CEO'su Ozan Balaban, Türkiye'de prestijli markaların outleti konusunda önemli bir boşluk olduğunu belirtti. Balaban, projenin bu anlamdaki boşluğu dolduracağının altını çizerek, "Türkiye Emaar için son derece önemli bir ülke. Bu yeni yatırım, bir kez daha Türkiye'ye yatırım konusunda istikrarımızı da ortaya koymuş olacak" dedi. 




Posta


Geri Dön