14 / 05 / 2024

markaların outleti türkiyede

markaların outleti türkiyede

Türkiye'nin ilk ve kapsamlı ' designer outlet ' projesi hayata geçirilecek. Dünyaca ünlü Emaar Türkiye firması, 125 milyon dolarlık yatırım bedeli ile proje için çalışmalara başladı.

ODMD açıkladı! Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının sırası değişti! 

Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının belli olduğu duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklamada toplam satışlarda 13 bin 560 ile Fiat ilk sırayı almış oldu. Fiat'ı 12 bin 903 satış ile Renault, 7 bin 730 satış ile de Citroen izledi.

İttifak Holding Katar'da markalarını tanıttı!

Doha'da gerçekleşen 2. Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılım sağlayan İttifak Holding, inşaat, makine, gıda sektörlerindeki markalarının tanıtımını yaptı..

110 ülkede Türk markalarının mağazaları var!

Hazır giyimciler dünyanın dört bir yanında mağazalaşıyor. Modanın merkezi İtalya’dan Sahraaltı Afrika ülkesi Botsvana’ya 110 ülkede Türk markalarının mağazaları var. Perakendecilerin yeni rotası artık Arjantin, Şili, Çin, Hindistan gibi uzak coğrafyalar…

Çinli SCPG, Türk markalarını yatırıma davet etti!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Çin’in en büyük alışveriş merkezi (AVM) yatırımcılarından biri olan SCPG, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MAPIC Fuarı’na Türk markalarını Çin’de mağaza açmaya davet ettiğini bildirdi.

Doğuş Grubu Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

Perakende sektöründe önemli yatırımlara imza atan Doğuş Grubu, 1997 yılında Emporio Armani ve Gucci markalarının franchise haklarını almış ve bu markaların Türkiye'deki ilk mağazalarını Nişantaşı'nda tarihi Maçka Palas binasında açmıştı.

Bellona, Avusturya'da ilk mağazasını açtı!

Boydak Holding mobilya grubu markalarından Bellona, Avusturya'nın başkenti Viyana'da ilk mağazasını açtı. Bellona böylece Avusturya'da ilk, Avrupa'da ise 47'inci mağazasını faaliyete geçirmiş oldu.

Türk müteahhitler markalarını yurtdışına taşıyor!

Türkiye’de, inşaat firmaları içerideki fırsatlar kadar dışarıdaki fırsatlardan da yararlanmak için kollan sıvadı. Müteahhitler, markalarını yurtdışına taşımaya başladı.

Nolte merkez mağazasını açtı!

İthal mutfak markası Nolte, Türkiye’deki merkez mağazasını açtı. Almanya’nın en büyük ve dünyanın en köklü markalarından biri olan şirketin Türkiye’deki mağaza sayısı böylece 15’e ulaştı.

Hasan Rahvalı: Yerli markaların geliştirilmesi şart!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerekir” dedi.

Superbrands 2014'ün süper markalarını açıkladı!

Superbrands Türkiye, 2014'ün süper markalarını açıkladı. Nielsen'in ölçümleri de dikkate alınarak seçici kurul tarafından belirlenen 134 marka arasına bu yıl ilk kez Paşabahçe, Uğur Derin Dondurucu, Ülker Çikolatalı Gofret ve Vakko girdi.

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı!

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı. Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo Mobilya, Orta Amerika’nın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama’daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı.

Faruk Güllüoğlu, Antalya'da ikinci mağazasını açtı!

Baklavacılık sektörüne 1871 yılında başlayan Faruk Güllüoğlu, Antalya'da ikinci mağazasını açtı. Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, önemli ve kaliteli markaları Antalya'da görmekten mutluluk duyduklarını söyledi...

AVM'ler dünyanın en ünlü markalarını Türk tüketicinin önüne getiriyor!

Dünyanın en ünlü markalarını bulmak için kilometrelerce yol yapmaya gerek yok. Özellikle yeni açılan ve üst gelir grubuna hitap eden alışveriş merkezleri dünyanın ünlü markalarını Türk tüketicisinin ayağına getiriyor.

markaların outleti türkiyede Haberi

markaların outleti türkiyede

125 MİLYONLUK PROJE 


Dünyaca ünlü Emaar Properties PJSC'nin ülke iştiraki olan Emaar Türkiye, yeni yatırım için kolları sıvadı. Firma, Türkiye'nin ilk ve kapsamlı Designer Outlet'ini hayata geçirecek. Proje, 125 milyon dolarlık yatırım bedeliyle dikkat çekiyor. 

Emaar Türkiye, Designer Outlet projesi için İtalyan FINGEN'in grup şirketleri RDM, FINGEN Group ve JM Investments ortaklığıyla çalışıyor. 


Türkiye'nin ilk designer outleti olan Florentia Village dünyanın dört bir tarafından prestijli markaları bir araya getiriyor. 45 bin metrekarelik brüt kiralanabilir alana sahip projenin inşaatına 2015'in ilk çeyreğinde başlanacak. Ük fazm ise 2016 yılı Haziran aymda açılması planlanıyor. 


MARKALARIN OUTLETİ 


Emaar'ın Regional CEO'su Ozan Balaban, Türkiye'de prestijli markaların outleti konusunda önemli bir boşluk olduğunu belirtti. Balaban, projenin bu anlamdaki boşluğu dolduracağının altını çizerek, "Türkiye Emaar için son derece önemli bir ülke....