01 / 05 / 2024

Türkiye Finans'tan 0.75 kar oranıyla 120 ay vadeli konut finansmanı!

Türkiye Finans'tan 0.75 kar oranıyla 120 ay vadeli konut finansmanı!

Türkiye Finans, 31 Aralık'a kadar yüzde 0,75 kar oranı ile 120 ay vadeli konut finansmanı imkanı sunacak. Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Özdeniz, "Kampanyamız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vereceğiz" dedi...



Türkiye Finans, konut finansmanında yeni bir kampanya başlattı. Banka konuyla ilgili açıklama yaptı. Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Finans, müşterilerinin ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla "Banka Gayrimenkulleri ve Anlaşmalı Toplu Konut Finansmanı" kampanyasını hayata geçirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye Finans konut finansmanı kampanyası 31 Aralık'a kadar sürecek. Kampanya kapsamında, 120 aya kadar yüzde 0,75 kar oranı ile konut finansmanı sağlanacak.

Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Necati Özdeniz, Türkiye Finans olarak müşterilerinin ihtiyaçlarına avantajlı çözümler sunan kampanyaları ve uygulamaları hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi. 

Özdeniz, "Banka Gayrimenkulleri ve Anlaşmalı Toplu Konut Finansmanı" kampanyasını, faizsiz bankacılık prensiplerine uygun olarak hayata geçirdiklerinin altını çizere sözlerine şu şekilde devam etti;

"Kampanyamız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermenin yanı sıra Türkiye ekonomisine ve gayrimenkul sektörüne verdiğimiz desteği de sürdürüyoruz. Konut alımını teşvik etmek amacıyla müşterilerimize uygun vade ve avantajlı oranlarla finansman desteği sağlıyoruz. Müşterilerimiz, bankamızın anlaşmalı olduğu konut üreticilerinden konut satın alarak aylık yüzde 0,75 kar oranı ile 120 aya varan vade seçeneklerinden yararlanabiliyor. Türkiye'nin en iyi katılım bankası Türkiye Finans olarak önümüzdeki dönemde müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz"
 


Geri Dön